Zendaya FANGET PASSIONATIVT I AT KYSSE Tom Holland, forhold bekræftet

Tom Holland og Zendaya mødtes på sæt af Spider-Man: Hjemkomst og fra den tid har de to haft det godt med hinanden. og folk, der er omkring dem, kommer også godt ud af det med dem begge.

Tom Holland og Zendaya tilbragte tid med hinanden, og så var der videoer af dem, der cirkulerede over hele internettet, som hævdede, hvordan Tom Holland forelskede sig i Zendaya, da han først så på hende.De to har set at tilbringe tid med hinanden meget og også gå til mange prisuddelinger med hinanden. Men siden skydningen af ​​spider-man: Homecoming begyndte, og efter den blev udgivet, har Zendaya været detløbende lukker ned for alle rygter, der er kommet på hendes vej, om at hvis hun og Tom Holland dater.

Men så var Scene meget tættere på i næste omgang af Spider-Man: Langt hjemmefra hvor de skød efter det, og fra det af kom de tættere på hinanden og begyndte at tilbringe tid med hinanden næsten hver gang de gik et sted.

Selvom der fra begyndelsen af ​​filmen har ønsket at se dem begge sammen, og denne kilde bekræfter, at de dater hinanden og er i et forhold.

De to blev set kysse hinanden, da de gik for at mødes med deres venner, efter at de var gået derfra, blev de set på en parkeringsplads, hvor de kyssede hinanden lidenskabeligt, før de så hinanden.

På den anden side er Tom Holland en, der ikke er god til at holde på hemmeligheder og har givet mange hints væk, og den måde, han taler om Zendaya og den måde, de er omkring hinanden på, giver næsten hints om, at to har noget imellem sig.

Vi har dette billede, der fortæller, hvor meget de har det godt med hinanden og elsker at spøge med hinanden.

I denne Instagram, da det oprindeligt blev postet, taggede Tom Holland ved et uheld Zendaya på sit skridt. Fra da grinede han næsten af ​​det ved hvert interview, han gik til, og så havde Zendaya heller ikke noget imod det og grinede af det hver gang.

Nu er det næsten december 2021, og de to har været sammen med hinanden i næsten 3 år, og deres næste film er ved at blive vist i biografen den 16. december.

Spider-Man: No Way Home er ved at blive udgivet verden over den 16. december for alle.

Og denne gang tror alle, at de snart vil annoncere, at de er i et forhold offentligt, men hvem ved, hvornår det vil ske.

Men indtil da kan vi håbe på at se dem sammen oftere, muligvis da de ser søde ud sammen, og for ikke at glemme deres parnavn ZenTom, som de fleste af dem håber skal ske faktisk.

du kan se nogle af deres sjove videoøjeblikke her.

og for endelig at konkludere, at ja, de dater, men de har ikke fortalt det offentligt, at alle bare venter på noget fra deres side, og så er det officielt. at de dater.