Yellowstone-skuespilleren Cole Hauser har sandsynligvis lækket nogle detaljer før lanceringen af ​​sæson 4

Da Yellowstones tredje sæson sluttede søndag aften, stod seerne tilbage med en masse ubesvarede spørgsmål.

Flere karakterer var i alvorlig fare og på randen af ​​døden, hvilket fik nogle fans til at søge på internettet efter svar.

De var nysgerrige efter, om John Dutton vil være tilbage til sæson 4. Yellowstone sæson 3 afsnit 10 indeholder spoilere.sidste sommers sæsonfinale, ingen er raske på Yellowstone

Sæson 3 sluttede med, at seerne tænkte på det værste for Dutton-familiens fremtid.

Alle tre Duttons blev angrebet inden for få minutter: Bevæbnede mænd stormede Kayces (Luke Grimes) kontor, en bombe eksploderede på Beths (Kelly Reilly) kontor, og John (Kevin Costner) blev efterladt kæmpende i siden af ​​vejen efter et drive-by-skyderi.

På trods af at det stadig er ukendt, hvem der orkestrerede angrebene, er Jamies chancer i øjeblikket stablet mod ham (Wes Bentley).

Jamies biologiske far beordrede ham til at 'dræbe kongen' lige før angrebene, og fortalte derefter Rip (Cole Hauser) om aldrig at ringe til ham igen.

Selvom Jamie er den oplagte mulighed, udelukker fans ikke Market Equities og Thomas Rainwater (Gil Birmingham), som begge har forsøgt at overtage Duttons' land siden showets begyndelse.

Den 21. juni får tredje sæson af 'Yellowstone' premiere. HL talte med Cole Hauser om Rip og Beths fremtid, hvordan sæson 3 adskiller sig fra tidligere sæsoner og mere.

Sommerens mest berømte show er tilbage. Indsatsen for John Dutton, hans familie og dem på ranchen blev løftet til nye højder i Yellowstone sæson 2.

Sæson 3 starter efter den dramatiske og gribende sæson 2-finale, hvor Tate Dutton blev reddet og John overlod Lees hus til Rip Wheeler, hvilket gav ham en permanent og legitim position i Dutton-familien.

Indsatsen er højere, end de nogensinde har været, hvilket betyder, at sæson 4 starter med et brag.

'Alle i Montana er i fare efter det,' jokede Cole til Deadline efter at have spekuleret i, at sæsonens første afsnit kunne blive døbt 'Wrath of Rip'.

Kelly Reilly, på den anden side, forblev fåmælt om Beths fremtidsplaner (hvis hun når sæson 4 i ét stykke, selvfølgelig).

Hun sagde, at den kommende sæson bliver den 'mest tilfredsstillende' endnu, så tag det, som du vil.

Desuden afslørede Cole og Kelly, at Rip og Beths romantik lige er begyndt.

'Han gjorde det langsomt for os, og det har taget os fire år at undersøge hinanden som mennesker, og hvordan deres hjerter banker,' sagde Cole.

Kelly var forsigtig med ikke at give for meget væk, men hun nævnte, at Rip 'giver en grad af helbredelse for Beth', hvilket, lad os se det i øjnene, er noget, Beth virkelig har brug for lige nu.

'Rip elsker hende betingelsesløst, og hun begynder at føle sig godt tilpas i den indstilling. Det er så vidunderligt at se disse splittede karakterer finde trøst i hinanden 'fortsatte hun.

'Yellowstone' Sæson 3 Afsnit 7 'The Beating' spoilere.

Denne sæson af 'Yellowstone' har meget mere romantik end nogen anden sæson af det populære Western-show på Paramount Network.

Kendt for at vise de komplicerede forhold mellem nogle få udvalgte karakterer, såsom Kayce Dutton (Luke Grimes) og Monica Dutton (Kelsey Asbille) og Rip Wheeler (Cole Hauser), og Beth Dutton (Kelly Reilly), tager serien det langsomt, afslappet , og nemt denne sæson med nogle nye introduktioner.

Tagsalle i fare sæson 3 Yellowstone