Ultraman sæson 2 anime udgivelsesdato på Netflix i foråret 2022 bekræftet

Introduktion

Streaminggiganten Netflix har endelig løftet sløret for den nøjagtige dato, hvornår Ultraman Season 2 anime vil blive officielt udgivet. I denne sammenhæng har de delt en helt ny trailer med publikum. Antallet af projekter, der er blevet frigivet over hele verden af ​​produktionshuset Tsuburaya, er blevet drastisk øget med et eneste motiv til at skubbe deres samling af Tokusatsu Franchise. Deres indsats har vist resultater på forskellige måder. En af dem er denne kommende anime-serie Ultraman Sæson 2. Dette projekt blev bragt til os som et resultat af studiets samarbejde med Netflix. Den første del af showet blev serialiseret fra mangaen, som blev skrevet af Eiichi Shimizu og illustreret af Tomohiro Shimoguchi . Den første sæson blev udgivet på Netflix og opnåede enorm popularitet, hvilket resulterede i annonceringen for anden aflevering af streaminggiganten. Og nu er det bare et spørgsmål om tid for fansene at se det med deres egne øjne.

Hvornår skal vi se Ultraman sæson 2

Tidligere med bekræftelsen af ​​en udgivelse i april som en del af anime-planen i de kommende udgivelser i foråret 2022. Netflix har udgivet den fedeste og bedste trailer til Ultraman Season 2, hvori det er blevet afsløret, at Ultraman Season 2 vil være tilgængelig på streamingplatformen over hele verden den 14.thapril i år.

Med udgivelsesdatoen bekræftet i den nye trailer, og åbningstemaet også er ude, afslører traileren også det Maaya Sakamoto vil blive set i teamet af Izumu. Hun blev også set i den nye tilføjelse af Junichi Suwabe som karakteren Alien Pedanto, som blev annonceret tidligere. Den kommende sæson vil blive instrueret af Kenji Kamiyama og Shinji Aramaki under studierne, Production I.G. og SOLA Digital. Den anden del kommer til at hype fansene, da vi vil se flere krigere hoppe ind på listen over de helt nye afsnit.

Als0 Læs: Demon Slayer Sæson 2 Entertainment District Arc CLIMAX DRILLET i ny plakat

Synopsis af forrige sæson

For næsten halvtreds år siden kom Lysets Kæmpe, som kom uden for verden og er almindeligt kendt som Ultraman, for at redde menneskene og redde dem fra udryddelse. Men han forsvandt derefter uden spor. Den menneskelige vært for Ultraman, Shin Hayata mistede alle sine minder om at være helten. Han fandt ud af, at hans søn er blevet født med en krop, der er meget mere kraftfuld og mere robust end resten af ​​mennesker. SSSP, organisationen, der arbejdede fra skyggen og hjalp Ultraman med at udføre sin mission, afslører hemmeligheden bag Hayata for ham. Derefter laver Hayata et jakkesæt, der ligner Ultramans kraft. Han skal gøre sit arbejde en gang til.

Hvis du ikke har set den foregående sæson af Ultraman, kan du tage et hurtigt kig ind i Ultraman-sæson 1, før du hopper i gang med at se den anden omgang. Ultraman sæson 1 er tilgængelig på Netflix' streamingplatform. Så hvad er din mening om traileren til Ultraman Season 2? Vil det sminke dine forventninger? Hvad er mulighederne for, at vi vil være i stand til at se anime senere i foråret? Fortæl os det i kommentarfeltet.

TagsNetflix