The Veil Episode 11 Udgivelsesdato på Netflix; Opdateringer og spoilere

Sløret er et sydkoreansk spion-, action-, thriller-tv-show om en topagent, Han Jihyeok, i National Intelligence Services (NIS). Der sker meget, når Han Jihyeok mister sine minder og forsvinder på grund af noget, der sker, som fører til, at nogen tæt på ham udnytter dette og forråder ham. Da han vender tilbage, finder han ud af dette og indser regeringens mørke virkelighed og hvad der virkelig foregår bag lukkede døre, og beslutter sig for at gå op imod dem alene. Titlen hentyder til, at regeringen har holdt offentligheden i mørke, og de har 'et slør' for øjnene. The Veil er endelig ved at være tæt på en konklusion. The Veil Episode 11 er det næstsidste afsnit. Dette er episoden, der er beregnet til at binde alle de løse ender og opklare de mysterier, der er tilbage, før den 12. og sidste episode. Forfatterne har dog gjort et godt stykke arbejde med at sikre, at publikum forbliver grebet indtil sidste øjeblik og ikke har nogen svar før slutningen.

Læs også: Reflection of You Episode 3: Udsendelsesdato for næste afsnit af K-DramaPLOTTET AF EPISODE 11

For at fortsætte hvor episode 10 slap, vil The Veil Episode 11 vise os den sidste kamp mellem NIS og Baek Mo Sa. Han er klar til at tage hævn.

HVOR MAN STREME SLØRET ONLINE?

Ikke-koreanske seere kan streame The Veil på Kocowa, et online streaming-websted, med engelske undertekster. Denne hjemmeside er dog kun tilgængelig i USA.

Ingen af ​​de store hjemmesider som Netflix eller Amazon Prime Video har The Veil på der endnu. Forhåbentlig føjes dette koreanske drama til deres lineup snart.