The Boys Season 3 Theory: Er Hughie Homelanders bror, her er hvorfor vi tror det

The Boys Sæson 3: Introduktion

Drengene Sæson 1 var et stort hit, og sæsonen havde 7 superhelte, der arbejdede under dette firma kaldet The Vought, som er en organisation, der kontrollerer alle superhelte-relaterede aktiviteter i staten. Selskabets administrerende direktør bestemmer, hvem der går på hvilken mission og hvilken mission, der passer til heltene, og dermed har virksomheden et kæmpe overskud på, at de bliver annonceret og elsket af offentligheden. I denne artikel vil vi diskutere nogle teorier om The Boys sæson 3.

Men når serien skrider frem, og Alt er ikke superhelte, som det ser ud til, at alle superhelte har noget mørkt, og hver enkelt har involveret en eller anden form for aktivitet, som de ikke burde involvere sig i. Men at bare ikke én af de karakterer, der bare står og snakker med sin kæreste, bliver dræbt af helte, når heltens magt er, at han kan superhurtigt. Det streger på karakterens kæreste karakteren ved navn Hughie.Viser sig til de fleste store i hele serien, da han beslutter sig for at ændre sig og komme tilbage til sit normale liv efter at have sørget over sin kæreste. Han arbejder i en elektronisk butik, hvor hans kæreste plejer at komme, og de plejer at spise frokost sammen. han husker hvert øjeblik, og han møder Billy Butcher, der viser sig at jagte efter 7'eren, fordi hovedlederen af ​​7'eren er Homelander, som er stærk nok til at besejre en elefant og knuse nogen som et æble på få sekunder.

Det viser sig, at Billy var ude efter et af de 7 medlemmer, der kunne føre ham til Homelander og dermed dræbe ham er Billy Butcher Objective. Men skiftende begivenheder møder han Hughie en nat, da han styrter sin bil ind i sin ejerbutik og fortæller ham alt om de 7 derfra, bliver det en kæmpe kamp og jagt, og flere ting bliver afsløret og ved, at der er et kemikalie. forbindelse ved navn v7, der opretter den formel og sælger den for at tjene penge, og som ikke er anden end Vought.

Afsløring af flere superhelte og nogle nye bidrag fører til slutningen af ​​sæson 1.

Hvad skete der i sæson 2?

Sæson 1s massive succes førte til at tro, at sæsonen ville blive fantastisk, og det var bestemt, at showet viste så mange ting, der ikke kunne ignoreres, og som havde publikum på tæerne, og spændingen var så mange nye karakterer, nye historier, at Billy Butchers endelig fandt sin kone og hun beslutter sig ikke for at komme med ham, og hans kone har et hemmeligt barn med Homelander, mens 2 af superheltene dør undervejs, og Homelander også dræber mange mennesker og anklager nogle af holdkammeraterne for ikke at være troværdige over for ham og beslutter sig for at fjerne dem fra holdet. og viser også, at Homelanders presser sin søn til ekstreme forhold, så han kan vække sine kræfter og sådan noget.

Du kan se traileren til sæson 2 her.

Læs også: BMF Episode 7 LÆKKET af STARZ, bekræfter 50 Cent, her er den forsinkede udgivelsesdato

Men forestillingen ender på mange spørgsmål?

  • Er Homelands søn Hughie bror?
  • er der kun  5 superhelte, der vil være i   7?
  • vil Hughie være alene.

Fans venter spændt på, at The Boys sæson 3 falder, men den er stadig ikke begyndt i forproduktion endnu.

Og en skør teori er, at Hughie er Homelands Brother, på grund af ligheden og mange andre ting som hvordan, er ikke død, men selv går igennem så meget.

The Boys sæson 3 Spoilere forude!!!!!!

Hughie har sluttet sig til hvælvingen som senioranalytiker, der vil arbejde undercover med et af de 7 medlemmer for at afsløre hemmeligheden bag hvælvingen, og dermed vil de begge endelig afsløre hemmeligheden bag Vought for verden.

Hughie vil dø, og han vil få den kemiske formel, og han vil have kræfterne, som han vil kæmpe med Homelander.

Homelander vil ikke længere være i Vault 7, han vil blive erstattet af Queen Maive som leder.

Hvis du stadig ikke har set serien, er det på høje tid at se den, da den har været en af ​​de mest sete serier i 2021.

The Boys sæson 3 udkommer i 2022.