Ryan Reynolds og Blake Lively tilbringer salig partid i NYC midt i skilsmisse rygter

Hollywood-par Blake Lively og Ryan Reynolds bruger i øjeblikket tid med hinanden i New Yorks gader. De kan ses snakke og grine omkring hinanden. Blake, 34, puttede en stilfuld sort rullekrave ind i et par højtaljede jeans, som hun satte sig i med et Gucci-bælte rundt om sin slanke talje. Ryan, 45, på den anden side var iført et par Nike Blazer Mid Off-White All Hallow's Eve sneakers designet af afdøde Virgil Abloh.

Parret tilbringer tid sammen efter Ryan Reynolds afsluttede sine optagelser til sin nye film Spirited som udkommer i 2022. Da Ryan Reynolds annoncerede, at han vil tage lidt fri fra optagelserne, gjorde dette hans kone Blake Lively glad, bekræfter insiderkilder.

Er Ryan Reynolds endelig ved at blive skilt? Vi vil fortælle dig alle detaljer om, at dette sker eller ej.Lige nu fra december 2021 tilbringer parret lidt alenetid i New York.

Fans på den anden side har kæmpet på Twitter, som om en mønt har to sider, parret har også to sider, og de kan gå til skilsmissen, fordi der også er lavet teorier for dem, hvordan næsten alle magtpar i Hollywood er blevet adskilt, så det ville ikke underligt om det er deres tur nu.

Vi deler flere detaljer, hvis vi hører noget.