Miles Brown FANCAST som Miles Morales i Live Action Spider-vers-film er VIRAL over hele internettet

Som alle andre, vi ved eller vil vide det eller ej Miles Brown FANCAST som Miles Morales er VIRAL over hele Reddit. Miles Brown afslørede i mange af sine interviews, at det at spille Mile Morales aka Spider-Man er en af ​​hans største drømme, fordi det er den perfekte rolle for ham.

Miles Brown er den sandeste fan af Spiderverse bevist, da han viser hashtagget #MilesForMiles med sine sociale aktiviteter i håbet om at få rollen som Miles Morales. Han vil gerne opleve, hvordan det er at være en rigtig helt med mange hjerter, og han er meget vild med, hvordan SONY fungerer så fantastisk.Miles Brown bliver stemt for en Live-action Spiderverse-film

Rygter går rundt om, at Sony er ved at udvikle en mile moral – Spider-Man-serien! og de skal caste en ukendt med sort hud/brun hud teenager omkring 13 eller 14 år, så han kan fortsætte længe med Spiderverse-serien. I henhold til disse krav er Miles Brown øverst på den foretrukne liste at portrættere i Spiderverse.

Alle fans antager Miles Brown som vores teenager aka Spider-Man i Spiderverse-filmen. Denne fantasi tager sin rigtige form. Miles Brown Fancast bliver viralt over hele Reddit i udseendet af Miles Morales i Spiderverse-filmen. Hvad tænker du Hvordan kommer det til at ske? Stress ikke dit sind, de bedste ting sker altid tilfældigt.

Også 'Miles Brown blev allerede venner med andre medvirkende i Spider-Man' blev udgivet på Twitter.I dette tweet er det klart, at hvis der vil være Miles Morales, så vil Miles Brown helt sikkert gå på forsiden, og det ville være en problemfri pasform.I kommentarer viser mange fans deres kærlighed ved at sige 'Miles = Miles det giver mening', 'Ville bogstaveligt talt elske at se dette', og mange flere. Al kærligheden, velsignelsen og kommentarerne stemmer for, at han skal være Miles Morales i Superverse-filmen.

Hvilken kvalitet gør ham til den bedste rollebesætning for Miles?

Miles kendte for sin rolle som Jack Johnson i ABC-komedieserien Blackish. Mange kvaliteter bringer ham perfekt på linje med Miles Morales aka Spider-Man. Han deler bare ikke sit fornavn og viser ubetinget kærlighed, men er også i stand til at bevise sin styrke med høj kvalitet. Han kunne spille en teenager, så publikum kunne se ham vokse over den lange varighedsbue. Brown har også finpudset sine komiske timingevner, som også falder sammen med Spider-Man-filmefterspørgslen, da enhver potentiel Miles-centreret Spider-Man-film ville have brug for en god portion humor. Han er også en god danser, en skuespiller og en rapper, der har udgivet et musikalbum 'We The Future' for at vække vores nye generation. Alt dette gør ham til en perfekt kunstner, der kender den dybe rodbetydning at optræde på den STORE skærm. En anden støttende ting er, at han er yngre og også har skuespillererfaring, hvilket er nok til at få ham til at stå i det bedste valgs cirkel. Han er allerede den bedste fan, der bare venter på at blive den bedste rollebesætning.