Michael Fassbenders SECRET Cameo Theory i Dr Strange 2 med Elizabeth Olsen har fans begejstret

Doktor Strange 2 eller Doctor Strange in the Multiverse of Madness er en kommende film, der er en del af Marvel Cinematic Universe eller MCU. Den er baseret på Doctor Strange-tegneserien af Stan Lee og Steve Ditko .

Marvel-serien er en af ​​de største filmserier i dag og har en enorm og loyal fanskare. Marvel har også for vane at overraske fans med plottwists og andre overraskelser, der kommer i form af post-credit-scener, hemmelige cameoer og multiverset.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness er ingen undtagelse!Doctor Strange in the Multiverse of Madness vil følge Dr. Stephen Strange's videre eventyr og hans forskning i Time Stone.

Doctor Strange In The Multiverse Of Madness Udgivelsesdato

Doctor Strange in the Multiverse of Madness udkommer næste år den 6. maj.

Doctor Strange In The Multiverse Of Madness Cast

Doctor Strange in the Multiverse of Madness er instrueret af Sam Raimi og produceret af Marvel Studios. Manuskriptet er af Jade Bartlett og Michael Waldron. Den distribueres af Walt Disney Studios og Motion Pictures.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness vil indeholde-

Cameos

Bortset fra de vigtigste rollebesætningsmedlemmer, er cameos af nogle store stjerner, der har været en del af MCU før, blevet drillet af skaberne! Marvel gør et godt stykke arbejde med at holde overraskelser, og fans bliver ofte overrumplet. Fans er i for nogle store overraskelser (eller skal jeg sige chok) med denne film.

Fan teorier

Fanteorierne løber løbsk, når udgivelsen af ​​Doctor Strange in the Multiverse of Madness tommer tættere på. Vi har set skøre cameo-teorier siden begyndelsen af ​​2020 til efterfølgeren, og de har alle givet mening. Dette er dog stadig kun teorier, og der har ikke været nogen officiel bekræftelse på, hvem der vil medvirke i denne meget hypede cameo i Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Leaks nævnte forskellige superhelte, der potentielt er forbundet med Doctor Strange 2, inklusive Iron Man, Deadpool og Wolverine med den nyeste teori, at det er Ultron.

Ingen af ​​disse er blevet bekræftet, men de lyder alle lige spændende og mulige!

Skal Michael Fassbender være i denne hemmelige kameo med Elizabeth Olsen?

Michael Fassbender sidst spillede en superhelt eller en antihelt Magneto i 2019-filmen X-Men: Dark Phoenix. Det betyder, at han måske ikke vender tilbage som Magneto, hvis han gør det, i Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Dette giver skaberne en åbning til at give en ny karakter denne cameo.

Skaberne og rollebesætningen er meget fåmælte omkring dette, så vi ved, at det bliver godt!

Find ud af det den 6. maj 2022.