Maldalorian sæson 3 på vej til Disney+? RYGTER kan være sande

Aficionados af Star Wars overalt i verden, kiddo jeg har saftige nyheder til dig!! Favreau har insisteret på, at The Mandalorian sæson 3 vil fortsætte med rekorden fra Pascals Din Djarin. The Mandalorian har tre spin-offs i værkerne nu: The Book of Boba Fetta, Ahsoka og Rangers of the New Republic. Alle tre finder sted i samme tidsramme som hovedshowet, som foregår fem år efter Return of the Jedi.

Den spændende del er, at der er en plan for, at dette underunivers af shows konvergerer til en større historie. Det lyder lidt som det, Netflix gjorde ved at forene sine forskellige Marvel-superhelte-tv-shows i miniserien The Defenders, men vi forventer, at Disney og LucasFilms planer bliver bedre modtaget, end Netflix-crossover-serien blev. I et interview med IndieWire i januar drillede Pascal, at han er klar over 'hvad planen er' for sæson 3 og derefter, men han kunne naturligvis ikke uddybe det på grund af spoilere og NDA-aftaler i hans kontrakt.

Lige nu har Mandalorian sæson 3 ikke en bekræftet leveringsdato. I lighed med det, vi refererede til, vil showet ikke blive oprettet før efter, at The Book of Boba Fett er færdig med optagelsen. Ifølge skaberen Jon Favreau startede det sidste show i december 2020. Da der ikke er nogen problemer på grund af Covid-19-pandemien, burde optagelser på The Mandalorian sæson 3 starte i 2021. Et opslag til The Mandalorian sæsonen 3 af Film and Television Industry Alliance siger, at optagelserne var planlagt til at starte den 5. april 2021 – Lucasfilm har ikke sagt noget med den effekt i øjeblikket.Bespin Bulletin, som er en af ​​de mest ivrige fans af Star Wars-virksomheden, er tilbage med nye opdateringer af Mandolorian sæson 3. De får at vide, at 'wookies' er blevet set ved scenerne af showet, hvilket øger spændingen i finalen slutningen af ​​sæson 2. Vi så Luke Skywalker igen lige til sidst. De bekræfter, at til trods for at disse blot er rapporter, er det uklart, om den velrenommerede Wookiee er en naturlig karakter fra eventyret eller bare et overnaturligt udseende fra det elskede dyr, men hvis Luke Skywalker ikke kan dukke op, er det svært at udelukke, at noget sker på The Mandalorian.

I deres indlæg, Bespin Bulletin subtilitet, 'For et år siden hørte jeg rapporter om, at en Wookiee eller Wookiees kan dukke op i The Mandalorian. Jeg har kendt til, at en Wookiee dukker op igen, faktisk fra en valgfri kilde og så endda bekræftelse på, at en Wookiee muligvis dukker op i The Mandalorian Sæson 3 fra en anden kilde. Jeg kunne ikke sige, om Wookieen er af nogen betydning, om det er en karakter, vi kender, eller om det endda kun er en grundlæggende karakter. Bare tro, at det fortjente at referere, da vi som helhed elsker en fnugbold.'

Fra den første gennemløbsmængde, der mødte Chewbacca i Star Wars: A New Hope, lærte vi præcis, hvor utrolig og brutal arten faktisk kunne være, men hans undertrykte natur og omfavnelse af hans modige sidemetoder har vi aldrig helt set, præcis hvor vild en Wookiee kunne være.

Heldigvis, på grund af en progression af Star Wars tegneserier, udviste præsentationen af ​​den overflod, der jagter Wookiee, Black Krrsantan den maksimale kapacitet af præcis, hvad der kunne ske, når arten udnyttede deres mere basale sanser, da vi så forskellige voldsomme oplevelser alle over systemet langt, langt væk. Som navnet antyder, skaffede Black Krrsantan navnet på grund af et begrænset omfang på grund af hans mørke skjul, hvilket kan have været en giveaway for enhver, der genkendte en Wookiee på skærmene af The Mandalorian.