Keanu Reeves og Sandra Bullock Dating- og RELATIONS-nyheder ramte fans efter rygtet om Alexandra Grant brød op

Keanu Reeves og Sandra Bullock er elsket som et potentielt par. Fans har altid ønsket at se deres kemi uden for skærmen efter deres romantik på skærmen. Nu dukkede nyheden op over hele internettet, at Keanu Reeves og Sandra Bullock dater og er i et forhold. Nå, lad os vide flere detaljer om parrets romantik.

Keanu Reeves og Sandra Bullock mødtes første gang på filmens kulisser Fart . Filmen er en actionthriller udgivet i 1994. Reeves og Bullock blev castet over for hinanden. Deres kemi på skærmen var uovertruffen. De havde sydende kemi i filmen. Fans satte virkelig pris på deres kemi og har altid ønsket at se parret sammen uden for skærmen.I øjeblikket dater Keanu Reeves en amerikansk billedkunstner Alexandra Grant . Duoen begyndte at date i 2018. De gjorde deres forhold officielt i november 2019. Parret gik også sammen på LACMA Red Carpet og holdt hinandens hænder. Parret mødtes første gang i 2009 til et middagsselskab.

Alexandra og Keanu arbejdede sammen på sin første poesibog udgivet i år 2011. Bogen fik navnet 'Ode to Happiness'. I et nyligt interview blev Grant spurgt om hendes ægteskabsplaner med Reeves. Hun svarede ikke på spørgsmålet, men hun sagde, at hun altid omfavner kærlighed i enhver form, fordi det er det vigtigste.

Nu er der nyheder over det hele, at Alexandra og Reeves afslutter deres smukke forhold. Den potentielle årsag til dette kunne være Keanus forhold til Sandra Bullock. Det er muligt, at de to dater, hvilket forårsagede bruddet mellem Alexandra og Keanu. Denne nyhed er dog endnu ikke bekræftet. Ingen af ​​de to skuespillere har bekræftet denne nyhed. Så fans er nødt til at vente lidt mere for at kende nyhedens ægthed.

Sandra Bullock gav et interview vedr Ellens show . Værten er kendt for at undvige krydrede spørgsmål. Så hun spurgte skuespillerinden, om hun nogensinde ville date sin Speed-medspiller Keanu Reeves. Skuespillerinden svarede, at Reeves var en smuk fyr, men hun var aldrig ligeglad. Hun indrømmede også, at hun var lidt forelsket i ham, men måske var han ikke klar over det. Det samme spørgsmål blev derefter stillet Reeves, og han svarede, at han også var forelsket i skuespillerinden, men aldrig tilstod sine følelser. Nå, lad os bare håbe, at nyhederne er sande, og at fans også kunne se parrets off-screen-romance.