Jujutsu Kaisen kapitel 167 Udgivelsesdato og spoilerdiskussion

Introduktion

Den originale mangakilde til den populære anime Jujutsu Kaisen går angiveligt på en kort pause for det aktuelle nummer af denne uges Shonen Jump. Den berømte serie af mangaka Gege Akutami skulle udgive Jujutsu Kaisen Chapter 167 denne kommende onsdag, men i stedet er den skubbet længere tilbage. Årsagen bag en uges forsinkelse i udgivelsen er ikke erklæret endnu, men vi kan selvfølgelig gætte på, at skaberen nu kan få en pause, som han fortjener. Han arbejder trods alt konstant på at skabe sine fantastiske værker efter hinanden.

For nu, kan vi se, er skabere af nogle mangaer begyndt at tage en pause i den sidste uge af måneden for at passe på sig selv. Selvom det kan ses som noget tilfældigt, ser Gege Akutami ud til at tage samme vej som andre. Uanset hvad kan vi ikke være sikre på, så vi har ingen anden mulighed end at vente og observere.Hvornår og hvor skal man læse

Jujutsu Kaisen Kapitel 167 skulle være offentliggjort den 28thnovember i år. Men som vi alle har diskuteret indtil videre, er udgivelsesdatoen sandsynligvis blevet udskudt på grund af skaberen Gege Akutamis velbefindende.
Så indtil videre, hvis alt går godt, vil det kommende kapitel blive frigivet officielt den 5thdecember i år.

Hvis du er en browser-type person, kan du læse Jujutsu Kaisen Chapter 167 officielt på Viz.com og gratis på Manga Plus, og hvis du er en mobil-type person, kan du læse det gratis på Tachiyomi-appen.