Jaden Smith og Will Smith døde i et bilulykke Rygtet spredes over internettet

For et par år siden streamede der mange nyheder på internettet, tusindvis af påstande, der sagde det Will Smith og hans søn Jaden Smith var involveret i en ulykke. Det havde åbenbart bekymret hans fans meget. Nogle sagde også, at de var døde i denne massive bilulykke. Er dette rygte overhovedet sandt? Hvad er virkeligheden skjult bag dette chokerende rygte? For at vide det hele, hold dig opdateret med os, lige her!

Vil Smith og sønnen Jaden Smith i en massiv bilulykke?

Rygtet om Will Smith og Jaden Smith i en grusom bilulykke blev rapporteret for næsten 2 år tilbage. Dette rygte blev oprindeligt spredt gennem Facebooks platform. Ikke kun dette, men folk hævdede, at den berømte Hollywood-stjernes søn Jaden Smith til sidst døde i den massive bilulykke. Artiklen, der gik rundt på internettet, sagde, at den store stjernes bil havde mødt en forfærdelig ulykke med en lastbil. Og til sidst, sagde artiklen, at i den forfærdelige hændelse er Jaden Smith desværre død. faret vild. Denne falske nyhed blev udgivet af et ukendt websted, der brugte CNN-logoet.Som et resultat af dette pludselige uheldige rygte blev Wills fan meget bekymret. Inden for et par timer efter rygtet så vi således, at der blev oprettet forskellige Facebook-sider, som alle hævdede, at rygtet var legitimt. Vi så endda så mange medlidende og sørgelige indlæg om denne sag på alle slags sociale medieplatforme. Men heldigvis fik vi hurtigt bekræftet, at de to var absolut gode og i live. Will Smith og hans søn Jaden lever og har det godt.

Et hurtigt kig på vilje og Jadens reaktion på rygtet!

Will Smith har ikke rigtig reageret på nogen af ​​disse falske påstande om, at han og hans søn var døde i en bilulykke. Vi har modtaget sådanne falske rygter nu og da, men Will har aldrig set på eller har følt nødvendigheden af ​​at reagere på disse falske dødsrygter. Men Wills søn Jaden Smith har besluttet sig for at tale imod disse ting. Han sagde, at disse er udført af folk, der forsøger at få opmærksomhed fra mængden. Men ifølge ham vil alt dette bare gøre ham og hans far endnu mere populære! Jaden følte sig også rigtig rar, da han så, at deres fans holder så meget af dem.

Hvad er årsagen bag rygtet? Find ud af det hernede!

Rygtet skabt af webstedet var blot en handling med svigagtige midler. Siden droppede til sidst folk til ondsindede websteder. Dette falske rygte, som kom over hele internettet, blev bare gjort for at få offentlig opmærksomhed. Ikke kun i 2019, men en lignende type nyheder, der involverede, Will og Jaden, var også ude på internettet, tilbage i år 2016. Den hævdede om selvmord i stedet for en ulykke. Nyheden, mere præcist rygtet som kom i 2016, havde også en video knyttet til sig. Sørg for, at du ikke tror på alt, du hører på internettet! For yderligere seneste opdateringer og nyheder, hold kontakten med os lige her.