Guardians of the Galaxy Holiday Special udgivelsesdato, tidslinje, rollebesætning og plot

The Guardians of the Galaxy Holiday Special er en anden kommende serie baseret på Marvel Comics of Guardians of the Galaxy. Serien udkommer ved udgangen af ​​dette år. Lad os finde ud af flere detaljer om serien i denne artikel.

Serien Guardians of the Galaxy Holiday Special er skrevet og instrueret af James Gunn . Gunn delte dog for nylig, at optagelserne til den nye serie endnu ikke er startet. Hovedårsagen bag denne forsinkelse er pandemien. Den nye variant af COVID-19-virussen, der er Omicron-varianten, gør tingene svære. Optagelserne af serien formodes at finde sted i Los Angeles, men på grund af den massive spredning af virussen er det ikke muligt. Det ser ud til, at optagelserne af serien vil tage lidt tid. Instruktøren forsikrede dog, at de ville udgive Holiday Special før den tredje del af Guardians of the Galaxy-filmen.Pandemien har helt sikkert forstyrret optagelserne af serien. Endagsoptagelsen skal foretages i Los Angeles, men det sker ikke på grund af overspredning af virussen. De to foregående afsnit af Guardians of the Galaxy fungerede glimrende på skærmen. Deres kassesamling var også imponerende. De to foregående bind fik positive anmeldelser fra publikum såvel som kritikere. Holiday Special-serien kommer til at være prikken over i'et for fans inden udgivelsen af ​​den tredje del.

Udgivelsesdatoen for Guardians of the Galaxy Holiday Special er ikke afsløret endnu. Men ifølge flere rapporter vil serien blive udgivet i december. Fans er begejstrede for Holiday Special-serien, da serien helt sikkert vil give nogle hints om The Guardians of the Galaxy Vol. 3.

TagsBradley Cooper Chris Pratt dave baptist James Gunn The Guardians of the Galaxy Vol. 3 Vin Diesel Zoe Saldana