Fans truer med at boykotte Aquaman 2, hvis Amber Head ikke udskiftes: Rygtet forklaret

Der har været en tumultarisk storm imellem Amber Heard og Johnny Depp angående begge deres anklager om, at den anden havde misbrugt dem fysisk. Hele deres forhold skabte en hvirvelvind, og disse anklager og retssager i retten har vendt hovederne.

Amber Heard blev anholdt i 2009 for angiveligt at have grebet og slået sin daværende partners arm offentligt i Seattle-Tacoma International Airport. Disse anklager mod hende blev dog frafaldet, da hendes eks-partner Tasya van Ree hævdede, at politiet havde misfortolket og overdrevet sensationelle en ophedet samtale.Paul Safran, en af ​​producenterne fra Warner Bros. Production af Aquaman-efterfølgeren, har sagt, og jeg citerer, 'Jeg tror aldrig, vi kommer til at reagere på, ærligt talt, rent fanpres. Du skal gøre det, der er bedst for filmen. Vi følte, at hvis det er James Wan | og Jason Momoa , det skulle være Amber Heard. Det var virkelig, hvad det var.' Han fortsatte med at sige, at producenterne og instruktørerne gør, hvad der er bedst for filmen og ikke vil tage hensyn til, hvad der foregår på Twitter-vers, eller reagere på fansens modreaktion eller krav på nogen måde.

Fans var ekstremt chokerede over dette og er kommet ud med deres egne tweets og udtalelser, hvilket har forårsaget mere tilbageslag, og de havde oprettet et hashtag specifikt for at boykotte filmen – #BoycottAquaman, og den var begyndt at trende. Flere fans var vrede og kede af, at producenten nævner i sin udtalelse, at det at gøre det bedste for filmen ikke inkluderer, hvad fansene forventer, for hvem skal ellers se filmen, når den først er udgivet, hvis ikke netop disse fans, der er rasende . De har også hævdet, at Amber Heard ikke ville yde rollen som Mera i filmen retfærdighed.

Producenterne ser ikke ud til at være så bekymrede over dette hashtag, fordi de mener, at selvom der er en boykot, så skal det være af episke proportioner og ser ud til at regne med, at fans ikke vil bekymre sig om dramatikken ved at caste en skuespiller.

Filmen er sat til at blive udgivet i midten eller slutningen af ​​2022, og fans synes lige nu at være opsat på ikke at købe ind i denne produktion af Warner Brothers.