Family Guy Sæson 20 Afsnit 3 Udgivelsesdato på Fox

Familie fyr er et amerikansk animeret satire-tv-program på Fox. Efter at have haft premiere tilbage i januar 1999, er det en meget langvarig sitcom. Det er et af de få animerede shows, der er voksenvenlige og hverken keder voksne eller børn!

Skabt af Seth MacFarlane, udviklet af Seth MacFarlane og David Zuckerman med musik komponeret af Walter Murphy, Familie Fyr følger familien Griffin. Familien Griffin består af forældrene Peter og Lois Griffin, børnene Meg Griffin, Chris Griffin og Stewie Griffin og deres hund Brian.

Det er baseret i den imaginære by Quahog på Rhode Island.HISTORIE OM FAMILIE GUY

Familie fyr havde premiere den 31. januar 1999. Siden da har der været 19 sæsoner. Den 20. sæson sendes i øjeblikket på Fox. Der er 370 afsnit i alt lige nu.

Fox tændte showet grønt efter blot 7 minutters pitch af Seth MacFarlane i 1998.

PRÆMIER OG BEREDELSER

Familie fyr har været en del af nomineringerne til Primetime Emmy Awards 12 gange og Annie Awards 11 gange og har vundet 3 af hver.

Seriens vurderinger har altid været høje, hvilket garanterer nye sæsoner hvert eneste år.

FAMILIE GUY STEMME CAST

Her er karaktererne og stemmerne, der bringer dem til live-

Seth MacFarlane stemmer 4 af hovedpersonerne - Brian Griffin, Peter Griffin, Stewie Griffin og Glen Quagmire

Alex Borstein - Lois Griffin

Seth Green- Neil Goldman og Chris Griffin

Mila Kunis - Meg Griffin

Mike Henry- Cleveland Brown, Herbert, Bruce, Consuela, The Greased-Up Deaf Guy og mere

Arif Zahir - Cleveland Brown

Patrick Warburton - Joe Swanson

FAMILY GUY SÆSON 20

Familie fyr sæson 19 sluttede den 16. maj 2021.

Sæson 20 havde premiere den 26. september 2021.

2 afsnit er ude i øjeblikket. Den første episode fik titlen 'Lasik Instinct'.

Anden episode udkom den 3. oktober 2021 og fik titlen 'Rock Hard'.

Titlerne på afsnit 3, 4 og 5 er også blevet afsløret. De er 'Must Love Dogs', '80's Guy' og 'Brief Encounter' og sendes henholdsvis den 10. oktober 2021, den 17. oktober 2021 og den 24. oktober 2021.

FAMILY GUY SÆSON 20 EPISODE 2 RESUME

I starten af Familie fyr Sæson 20, afsnit 2, så vi Peter og hans venner i pladebutikken købe nye plader til sig selv og diskutere nogle af de største rockmusikere. Peter fortalte sine venner om Jim Morrison, rockmusiklegenden, og hvordan han blev forelsket og drev væk fra sine bandkammerater. En interessant del af historien var, at selvom Jim Morrison blev betragtet som en 'rockgud', havde Jim Morrison sceneskræk. På grund af dette kunne han aldrig optræde over for publikum. Senere i livet døde Jim Morrison i Paris efter at have druknet i badekarret af en overdosis heroin.

Mange sådanne historier blev udvekslet, og episoden sluttede til sidst med, at fyrene nævnte 4 mænd, der startede et band i 1962 og ændrede verden for altid. 2 sådanne bands blev opdraget, The Thrashmen og The Beatles.

FAMILY GUY SÆSON 20 EPISODE 3

UDGIVELSES DATO

Familie fyr sæson 20 afsnit 3 udsendes den 10. oktober 2021.

HVOR KAN JEG SE DET?

Den sendes på Fox-netværket kl. 21:30 EDT. Du kan også streame det på Disney Plus Hotstar, Amazon Prime Video, Vudu, Microsoft, iTunes, YouTube TV og Google Play Movies.

GRUND

Ud fra promoen er præmissen, at Quagmire møder en ivrig hundeelsker og vil være venner. Da han ikke ligefrem er en selv, foregiver han at være det, så han kan være venner med dem. Dette fører til en masse slip-ups og grin!

Det er også Halloween. Desværre bliver Stewies slik stjålet.

Alt dette og mere til Familie fyr sæson 20 afsnit 3!