F Er For Family sæson 5 fornyet? Udgivelsesdato for det sidste kapitel

Introduktion

Er du tilskuer af ' F er for familie “? Ja? så har jeg begge typer nyheder til dig. Netflix’ populære animerede program for voksne er blevet genoplivet for endnu en sæson, så vi kan se flere af Murphys charme.

For dem, der ikke kender navnet, er det tid til at sende børnene i søvn og åbne Netflix. Den ægte vare blev skrevet af komikeren Bill Burr og forfatteren Michael Price, som fremhæver den omstridte amerikanske familie (oprindet i Irland) i 70'erne. hver rolle præsenterer sine tilbagevendende strabadser udtrykt på en unik måde. Frank (Bill Burr) ser ikke ud til at gøre fremskridt, når han arbejder, når han er sammen med familien eller i det normale daglige liv. Sue (Laura Dern), hans kone, gør sit bedste i dette moderne samfund for at blive forretningskvinde. Deres børn, Kevin, Bill og Maureen (Justin Long, Haley Reinhart og Debi Derryberry), bliver mobbet, prøver at tilpasse sig og taler dårligt om hinanden. Sådan en sekvens leverer fælles indstillinger, som næsten alle forstår.

Den forventede udgivelsesdato for F er for familie sæson 5

Serien relancerede officielt F is For Family sæson 5, hvilket giver en leveringsdato et sted i slutningen af ​​2021, men ifølge oplysningerne bliver det den 'sidste sæson'. Den sidste sæson af F is For Family blev sendt den 12. juni 2020, hvilket gav plads til, at seerne kunne overveje at tænke på de kommende begivenheder i F is For Family sæson 5. En måned før udsendelsen tweetede forfattere af FIFF sæson 5, at de er gode at gå, så længe Netflix erklærer de store nyheder.

Endelig den 1. oktober 2020 fik vi den officielle erklæring: Sæson 5 er på vej. Dette er sandsynligvis forventeligt, da Netflix har en tendens til at tilbyde så mange sæsoner af sine voksenudsendelser. Den længste voksenserie på Netflix er Bojack Horseman, som har seks sæsoner.

Beklager at sige, at der endnu ikke er offentliggjort nogen udgivelsesdato. Der er heller ingen information om, hvor mange afsnit der vil blive inkluderet, men som i sidste sæson kan vi helt sikkert tro, at F is For Family sæson 5 vil have 8 til 10 afsnit.

Medvirkende og besætninger for F Is For Family sæson 5

Nu ... da vi ved, at F is For Family sæson 5 med sikkerhed kommer, er det tid til at begynde at tænke på, hvem der vil være der. Lad os diskutere, hvem vi vil se på skærmen. Ifølge rapporterne fra Vulture, som var den første til at offentliggøre nyhederne fra sæson 5, kommer næsten alle nøgle- og sidekarakterer tilbage, inklusive Bill Burr, Laura Dern, Justin Long, Haley Reinhart, Sam Rockwell, Debi Derryberry, Mo Collins , Kevin Michael Richardson og Phil Hendrie.

Forfatterne af showet afslørede også et par tweaks om produktionen: Franks mor vil dukke op i den nye sæson sammen med Sues bror og en ny karakter ved navn Ceausescu.

Det forventede plot for F er for familie sæson 5

Den spændende afslutning på sæson 4 har efterladt vores sind i forvirring om, hvor showet vil passe ind i den kommende sæson. Uanset hvad kan vi forvente at se fødslen af ​​det fjerde barn af Frank og Sue. Det rejser nogle spørgsmål, som hvordan vil Kevin, Bill og Maureen påvirke deres nyeste familiemedlem? Hvordan vil Frank og Sue håndtere at få et fjerde barn?

Sæson 5 kan også afsløre Big Bills død, som kan lede showet på forskellige måder. Som nævnt tidligere skal Franks mor og Sues bror med i F is For Family sæson 5. Det er ikke klart, om det skyldes Big Bills bortgang, men med de mange familier i billedet, kan man kun forestille sig, at løjerne i Murphys boligareal bliver kun mere skøre.