Eternals Post-Credit Scener giver os det første kig på Pip The Troll og Ebony Blade

Evige er planlagt til at blive udgivet på storskærm på fredag. Du kan overveje det på listen over de mest forventede film i år. Denne film vil præsentere os for historien om de tidligste superhelte på planeten Jorden. De er 10 vækkede evige, som så verden fra skygger. Deres mål var at sikre, at mennesker kunne udvikle sig og trives. Men den eneste ulempe, de har, er, at de ikke kan afsløre sig selv, hvilket forklarer, hvorfor de ikke var til stede, da Avengers kæmpede mod Thanos og hans følgere. Kort sagt, de er som rumvæsner, der blev hos mennesker i 7000 år. Deres historie kan omskrive hele teorien bag MCU. Nu gik nogle af folkene videre og så præ-præsentationen af ​​showet tidligere på ugen. Det var ikke overraskende, da de gav bekræftelsen på, at de seneste lækager ikke er falske, og i denne sammenhæng præsenterede de endnu en uventet overraskelse fra Eternals post-kredit-scener, som forbliver uafsløret.

Fyren, der så præ-præsentationen af ​​filmen Eternals, delte en beskrivende synopsis om dens plot på Reddit. Denne person så filmen i Australien sammen med mods på subreddit-siden MarvelStudioSpoilers, som hjalp dem med at afsløre alle disse oplysninger.Synopsis af handlingen

Personen giver bekræftelsen på lækagen af ​​plottet fra et par måneder tilbage, som giver mere detaljerede oplysninger om plottet i den fulde film. Holdet på 10 Eternals skal samles for at støde sammen med den enorme trussel. Dette er oprøret, der Salma Hayek Også kendt som Ajak erklæret i teasertraileren. Afvigerne dukker endelig op igen, og de antages at være filmens dårlige chads.

Men sagen er, at afvigerne faktisk ikke er de onde. Skurkene er de himmelske, og de evige vil støde sammen med dem i filmen. Menneskeheden i denne verden har brugt et æg kaldet et himmelsk frø, som blev plantet inde i jorden. De 10 evige bliver ved med at beskytte dette æg i syv tusinde år og tillader den menneskelige race at gå gennem evolution og velstand, så de himmelske kan ernære sig af den enorme mængde energi, der genereres af det sansende liv. Efter at halvdelen af ​​denne verdens befolkning blev bragt tilbage efter Thanos blev besejret af Avengers, er opstanden næsten afsluttet.

Der er ingen tvivl om, at de fleste af holdet Eternals er interesserede i at hjælpe mennesker med at besejre den enorme trussel. Men nogle få af dem er kun interesserede i at fortsætte deres mission. de er stadig interesserede i at følge den himmelske lydigt, hvilket betyder, at filmen også vil indeholde nogle interne konflikter.

Læs også: Richard Madden HADER Kit Harington og HADE Filming GOT with Him jokingly

Eternals Post-Credit påskeæg

Den sidste scene i filmen viser himmelens udseende i jordens kredsløb. Han har til hensigt at fange de resterende Evige, som ikke adlød hans instruktioner. Men det er faktisk Eternals post-credit-scenerne, der gør tingene interessante.

Den første Eternals post-kredit scene viser Harry Styles, der optræder som Star Fox, der bliver teleporteret inde i Eternals skib med sin bekendt Pip the Troll, der introducerer ham som bror til Thanos. Star Fox dukker op der for at hjælpe dem med at finde de resterende Eternals. Han fik den himmelsfære, som han opnåede tidligere. Den anden Eternals post-kredit scene viser Dane Whitman foran den gamle boks, der skændes, om han skal åbne den og røre ved sværdet inde i boksen, indtil en separat stemme begynder at tale til ham. Det ser ud til, at stemmen var af Blade (Mahershala Ali), og den siger 'The Eternals will return'