Er Taylor Swift og Joe Alwyn HEMMELIGT forlovede? Rygtet forklaret

Taylor Swift er nu forlovet? Skal den opsigtsvækkende sanger faktisk giftes? Er rygterne virkelig sande? Taylor Swift har altid været privat omkring sit kærlighedsliv. I øjeblikket er hun kærester Joe Alwyn . De to begyndte at date tilbage i 2017. Indtil videre har begge været konsekvente med hinanden. Men er de to virkelig forlovede? Hold dig opdateret med os, for at kende sandheden, lige her.

Taylor Swift og Joe Alwyns kemi og romantik

Efter rigtig lang tid, endelig Taylor Swift åbnede op om sit private kærlighedsliv. I hendes Netflix-dokumentar, Frøken Americana , som blev udgivet tilbage i 2020, fortalte sangerinden om sit private og personlige liv. Både Taylor og Joe ønsker, at deres forhold skal være privat. De ønsker ikke at diskutere det i interviews og podcasts. De har det fint med det faktum 'ikke at skabe overskrifter'. Begge har enorm respekt for hinanden, og de elsker hinanden meget. De ønsker ikke at blive stemplet af medierne.Sangsensation Taylor Swift er forlovet?

I samme dokumentar har vi set en diamantring på hendes venstre hånd. Faktisk havde hun blinket den gigantiske overdådige ring på skærmen. Hendes handling udløste rygterne. For første gang i historien viste Taylor nogle af sine romantikklip med Joe Alwyn. Begge blev set nyde hinandens selskab.

Der er ingen tvivl, de vil gerne blive gamle sammen. Joe har altid formået at stå ved Taylors side. De taler ikke om hinanden offentligt, men de elsker hinanden meget. Taylor har været tavs om hendes forlovelsesrygter. Hun omtaler stadig Joe Alwyn som sin kæreste, ikke sin forlovede. Du må tro, at rygterne er forsvundet nu. Men gæt hvad, du tager fejl! De to planlægger noget 'særligt' for hinanden.

Taylor Swift og Joe Alwyn blev set i St. Ives, hvor de havde en behagelig tid sammen

For nylig i 2022 er parret blevet set i St. Ives. Det ser ud til, at parret er klar til at tage det næste store skridt i deres forhold. Planlægger de to at blive forlovet? Det er meningen, at turen skal være meget privat. Deres hyggelige tur til St.Ives har varmet op. Det gamle rygte brænder igen!

Ifølge vores kilder har Taylor taget et privat jetfly fra Nashville til Cornwall. Hun skal møde sin kæreste i Storbritannien. Det er en tre dages ferietur. Begge er begejstrede for deres særlige tur. Parret har planlagt at flyve sammen til tropelandet St. Ives. Nå, det er ikke alt, Taylor har lavet nogle særlige ændringer i hendes professionelle tidsplan.

Turen var en pludselig plan. Planlægger Taylor Swift at blive gift? Vi er stadig ikke klar over den særlige lejlighed. Men vi vil helt sikkert opdatere dig om dette emne, så snart vi hører noget nyt om denne sag. Indtil da, for at få flere opdateringer om den seneste berømthedssladder og saftige historier, skal du holde kontakten med os lige her.

TagsJoe Alwin Taylor Swift