Endnu et liv sæson 3 kommer? Katie Sakhoff vil have mere af det

Introduktion

'Another Life' er et sci-fi-dramashow udviklet og skrevet af Aaron Martin. Efter fremkomsten af ​​det mystiske stykke alien-teknologi, udvikler verden sig. Astronaut Niko Breckinridge leder en intersidereal kampagne for at finde dens kilde med en gruppe bestående af et par håndplukkede kammerater på tværs af Salvare, og hendes mand Dr. Erik Wallace forsøger at opdage sandheden om den fremmede teknologi på jorden. I den anden omgang, efter at have fundet ud af, at rumvæsnerne ikke er så harmløse, som de siger, må Niko og hendes hold vende tilbage til Jorden for at advare alle. Den første sæson af Another Life blev sendt den 25thjuli 2019. Derefter blev showet negativt kritiseret af nørderne, men det brede publikum gav meget af deres positive mening om dette show. Som den 2ndsæsonen blev netop sendt på Netflix den 14thOktober i år bestående af 10 episoder, der hver har et gennemsnit på 40 minutters visningstid, lad os nu tale om Another Life sæson 3.

Forventet udgivelsesdato for et andet liv sæson 3

Så for udgivelsesdatoen for Another Life sæson 3 kan vi ikke give dig en nøjagtig dato eller tidsperiode. Både Netflix og skaberen af ​​dette show har ikke givet nogen form for offentlig meddelelse om den tredje sæson. Ikke desto mindre bekræftede Katee Sackhoff, skuespillerinden, der optræder i rollen som Niko i showet og også er en af ​​producenterne, i et interview tilbage i 19, at skaberen og holdet har nok historiemateriale til at fortsætte i mindst 2 sæsoner mere . Så vi kan med sikkerhed sige, at på et tidspunkt vil Another Life sæson 3 ske.I slutningen af ​​dagen handler det hele om mængden af ​​seertal, som showet får. Så hvis det sker, at den nyligt udgivne sæson 2 også er en succes ligesom den første del, bliver sandsynligheden for at få endnu en sæson bare mere indlysende. Desuden ved vi, at produktionen af ​​2ndsæson blev forsinket på grund af den globale pandemi af COVID, og ​​da situationen ikke er i vejen for yderligere normalisering, kan vi sige, at det også vil påvirke produktionen af ​​den tredje sæson. I betragtning af den nuværende situation og det positive resultat af 2ndsæson, kan vi håbe på at se Another Life sæson 3 engang næste år.

Forventet rollebesætning for et andet liv sæson 3

Udover at Katee optræder som Niko, kan Another Life i sæson 3 spille Justin Chatwin som Erik Wallace, Samuel Anderson som William, Elizabeth Ludlow som Cas Isakovic, Lina Renna som Jana Breckinridge-Wallace, Selma Blair som Harper Glass, Tongayi Chirisa som Richard Ncube, Alexander Eling som Javier Almanzar, Alex Ozerov som Oliver Sokolov, Blu Hunt som August Catawnee, JayR Tinaco som Zayn Petrossian, AJ Rivera som Bernie Martinez, Parveen Dosanjh som Dr. Nani Singh, Dillon Casey som Seth Gage, Shannon Chan-Kent som Iara og Kurt Yaeger som Dillon Conner.

Forventet plot for et andet liv sæson 3

I Another Life-sæson 3 optræder faktiske Achaian muligvis for første gang. Deres grunde til at bygge denne form for kompleks kunstig intelligens, som var designet til massedrab, vil komme frem. Menneskeheden kan manifestere sig selv som en kraft, der bringer det gode i galaksen, modsat Achaian AI-troen. Cas vil kommandere missionen denne gang.