Demon Slayer sæson 2 udgivelsesdato i oktober? Kommer det til Netflix?

Dæmondræber er mangaseriens mest populære animerede segment. Da det havde premiere i 2019, blev fans blæst bagover af kampene og det visuelle fra showet, og det har formået at skaffe en masse fans. Nu venter fansene spændt på Demon Slayer sæson 2.

Ventetiden er forbi nu! Koyoharu Gotouges serie vender endelig tilbage til en komplet sæson 2 af anime efter den store beundring af den 1. sæson og den meget højere præstation af animeens første spillefilm, hvilket slår alle rekorder. En udgivelsesdato for den kommende sæson er ikke sat i sten, men serien er allerede blevet annonceret til at være en del af den yderst konkurrencedygtige efterår 2021 anime-kalender.

Demon Slayer Sæson 2: Udgivelsesdato

Efterfølgeren til mangaen Demon Slayer får snart premiere. Den 2. sæson er formelt blevet garanteret gennem et opslag på Twitter, at den ville have premiere i 2021 og løbe gennem efteråret og vinteren. Det blev afsløret af den faktiske side af Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba, at Demon Slayer sæson 2 ville køre på Fuji TV. Funimation vil udsende programmet i Storbritannien og USA for folk, der bor i disse lande. Anden sæsons officielle trailervideo blev afsløret i maj. Tanjiro Kamado ser ud til at være klar til at bekæmpe dæmoner i videoen. Selvom en præcis lanceringsdato for anden sæson ikke er kendt, forventes den ifølge rapporter at få premiere i oktober 2021.Demon Slayer: Introduktion

Tanjiro Kamado, en ydmyg lille knægt, der bor i bjergene og lever et enkelt liv sammen med sin familie, var med i den foregående sæson. Da han vender tilbage fra arbejde, opdager han, at en dæmon har dræbt hele hans familie. Men hans søster, Nezuko, overlevede og viser sig at være en ond dæmon som følge af det traume, hun har udstået. Selvom hendes dæmoniske natur til sidst vil blive undertrykt af Nezukos naturlige menneskelige træk. På et tidspunkt hjælper hun sin bror med at besejre dæmonen.

For at udvikle sig til en Dæmondræber, en ekspert sværdkæmper, begynder Tanjiro sin øvelse. Han opdager en metode til at helbrede Nezuko og bringe hende til sit normale jeg igen. Da Dæmonkongen MuzanKibutsuji gradvist gjorde alle til en dæmon, forstår han, at selv byens folk havde brug for hans hjælp. Han lavede et hold og blev venner med Agatsuma og Hashibira. Hashibira, ville have ham til at myrde sin søster først, men Nezuko demonstrerede, at hun ikke er en ond dæmon og stadig har noget menneskelighed tilbage i sig. Det er besluttet, at Tanjiro og Dæmondræberens leder vil arbejde sammen om at ødelægge dæmonerne.

Demon Slayer Sæson 2 officielle trailer

Demon Slayer Sæson 2: Forventet plot

Hvis Mugen Train er nogen indikator, vil anden sæson byde på et helt andet rige af hårde kampe, som Tanjiro og andre måske ikke er klar til, men det øger virkelig forventningen. Mugen Train er et must-watch, da det er en vigtig del af plottet snarere end en reminiscens eller en egentlig historie. Karaktererne vil rejse til Yoshiwara for at finde ud af det monster, der har forårsaget kaos. Nezukos dæmonhætte og Tanjiros spæde karriere med at dræbe dæmoner er begge udforsket i mangaens historie, som også har en spændende vækst. Det er bestemt en fantastisk tid, Demon Slayer sæson to skulle have alle de samme spændinger og sorg, som gjorde sæson et til et så stort hit.

Kan Netflix-abonnenter se sæson 2 af Demon Slayer, hvis den japanske premiere er sat til oktober? Dette er, hvad vi ved!

Demon Slayer sæson 2 på Netflix dukker først op i 2022, hvilket er en nederdel. På grund af det faktum, at streameren generelt ikke udfører samtidige udgivelser til anime, vil nye episoder, der sendes i Japan, ikke være tilgængelige at se med det samme.