DC League Of Super Pets Udgivelsesdato; Dwane Johnson giver udtryk for Krypto The Super Dog

Hvad er det eneste, der er bedre end film om superhelte med superkræfter, der redder verden fra det onde? Det er en film om dyr med superkræfter! League of Super Pets handler om en gruppe dyr, der tager på eventyr og bekæmper kriminalitet. Superhunden Krypto , Streaky the SuperCat, Jumpa the SuperKangaroo og Ace the Bat-Hound er alle klar til at stjæle dine hjerter!

Krypto Super-Dog er vores helt egen Supermans hund. Ace er Batmans hund, Jumpa er Wonder Womans kænguru og Streaky the Super-Cat er Supergirls kat! Med den slags kræfter, disse kæledyrsforældre har, er det kun passende for disse dyr at danne deres eget kriminalitetsbekæmpende hold, fordi Superman er på ferie.

DC League of Super Pets er baseret på DC-tegneserien Legion of Super Pets af Jerry Siegel og Curt Swan. Det bliver en 3D-animeret action-eventyrkomediefilm skrevet og instrueret af Jared Stern og co-instrueret af Sam Levine. Denne film markerer begge deres debut som instruktør.League of Super Pets er produceret af Patricia Hicks, Jared Stern, Dwayne Johnson, Dany Garcia og Hiram Garcia. Musik er af Dominic Lewis, og de involverede produktionsselskaber er Warner Animation Group, DC Entertainment og Seven Bucks Productions.

Undrer du dig over, hvem disse dyr er?

Lad os se stemmebesætningen til filmen.

Læs også: Supergirl Sæson 6 Afsnit 16 Udgivelsesdato, promo og spoilere

DC LEAGUE OF SUPER-PETS UDGIVELSESDATO

I 2019 var filmen planlagt til premiere den 21. maj 2021. Udgivelsesdatoen måtte derefter skubbes tilbage på grund af stop i produktionen på grund af coronavirus-pandemien, som det har været tilfældet med mange film og tv-serier i fortiden 2 år.

Udgivelsesdatoen er nu bekræftet, og filmen vil forhåbentlig fortsætte med at blive udgivet som planlagt.

DC League of Super Pets udkommer den 20. maj 2022 i biografer over hele verden.

DC LEAGUE OF SUPER-PETS FØRSTE LOOK OG TEASER

DC har allerede udgivet teaseren til filmen, som ser fantastisk ud og meget lovende. Du kan tjekke det ud her-

Vi fik også set et par plakater til filmen og mildest talt er de alle SUPER søde!

Hvordan frygter man så yndigt udseende pelsbolde?

Plakaterne og traileren har bestemt fået os super spændte på, at filmen udkommer næste år! Disney-elskere i alle aldre bør bestemt tjekke filmen ud. Børn vil elske hvert minut af det, og voksne vil forhåbentlig blive transporteret tilbage til deres barndomsdage med tegnefilm med denne film.

DC League of Super Pets kommer i biografen den 22. maj 2021, som tidligere nævnt. Gå ikke glip af det!