Cole Sprouse og Lili Reinhart er SAMMEN TILBAGE og dater? Rygter forklaret

Er Cole Sprouse og Lili Reinhart fra den klassiske fortælling ' Riverdale ' tilbage igen? Har de løst deres misforståelser? Kommer vi til at se parret sammen igen? Vent, det er mange spørgsmål på én gang. Men gæt hvad vi kan have svaret på dem alle. Vi har igen noget i luften for vores engang så hotte og happening par, Cole Sprouse og Lili Reinhart. Hold dig opdateret med os, lige her, for at vide alt om Reinhart og Sprouse.

Cole Sprouse & Lili Reinhart: Lad os tage dig gennem deres forhold

Fans hoppede af begejstring, da de fandt Lili og Cole date hinanden. Vi savner bestemt parret meget. Så lad os ikke spilde mere tid og tage dig gennem et minde ned ad banen af ​​deres smukke forhold. Stjernerne fik helt sikkert chancen for at udforske hinanden sammen med deres show, 'Riverdale'. Tilbage i 2017 plejede de at flirte med hinanden på deres shows sæt. Begge havde helt sikkert et meget smukt venskab, før de trådte frem til forholdet.Kærlighedsfuglene offentliggjorde snart deres forhold i samme år, 2017. Selv har de endda taget en masse ture sammen. Tilbage i 2017 tog begge deres første ferie sammen, begge havde det fantastisk på Hawaiis strande. I 2018 blev begge også set i Paris og derefter i Mexico. Det meste af tiden ved forskellige lejligheder har vi fundet stjernerne holde i hånd og kysse hinanden. De har endda fået deres debut på den røde løber sammen som et officielt par. Vi har også set dem sammen til Met Gala 2019.

Hvorfor brød Lovebirds op?

Jeg er sikker på, at du må have været i ærefrygt for at se deres kærlighedshistorie. Du må tænke nu, hvorfor de to skilte deres veje? Nå, hvis du ikke ved det, så følg med, mens vi udfolder, hvorfor det sødeste par i Hollywood besluttede at slå op med hinanden.

Ifølge vores rapporter var 2019 ikke et godt år for parret. Starten af ​​året, 2019 var stadig bedre, men tingene gik hurtigt ud af ens fantasi. Derfor sagde de to i juli samme år deres forhold op. Der var en masse misforståelser mellem parret. Plus, under coronavirus var de ikke i kontakt med hinanden så meget. Afstand bremsede helt sikkert gnisten ud af deres forhold.

Snart nok brød begge medstjernerne også tavsheden om deres brud, da der var mange rygter, der hævdede, at deres forhold var i live. Begge af dem erklærede hurtigt gennem deres sociale medier indirekte, at de har skilt deres veje ud.

Kom parret sammen igen?

Nu kommer dagens diskussion, den som alle ventede på. Deres fans ville have hoppet, hvis parret var blevet sammen igen. De to er ikke rigtig kommet sammen igen. Faktisk dater Cole i øjeblikket Ari Fournier. På den anden side har vi som sådan ikke modtaget nogen dating-opdateringer til Lili Reinhart, så vi vil gerne sige, at hun stadig er single.