Cobra Kai Sæson 4: Vender Elisabeth Shue endelig tilbage som Ali?

Introduktion: Cobra Kai sæson 4

Ventetiden for fansen er kommet til en ende, da udgivelsesdatoen for Cobra Kai sæson 4 er blevet offentliggjort for nylig. Sæson 4 får premiere på Netflix i december 2021. Trailere af Cobra Kai, som blev offentliggjort for nylig, har fået publikum til at være begejstrede for at se serien. Nogle citater sammen med teaserne indikerer nogle ting om plottet af sæson 4 Cobra Kai. Cobra Kai sæson 3 var allerede et superhit ved at opnå topplacering i næsten 28 lande og stå i køen af ​​top 10 superhits i omkring 85 lande. Sæson 3 af serien præsenterede stor action med slaget ved Chateau LaRusso og come back of Elisabeth Shue castet som 'Ali'.

Plottet i sæson 4

Cobra Kai sæson 4 vil være centreret omkring den største action mellem de fælles styrker fra Eagle Fang dojos og Miyagi Do, der kæmper mod Cobra Kai i en turnering. Sæson 3 observerede mødet mellem  Eagle Fang dojos og Miyagi. Vinderen af ​​turneringen vil invadere dalen, mens taberen skal forlade stedet. Historien vil være centreret omkring, at eleverne forbereder dem til konkurrencen og derefter kæmper mod Cobra Kai for at vinde deres dal tilbage. Hovedrollerne i serien Sam og Hawk vil kæmpe mod skurkene, Robby og Kyler. Som afbildet i traileren vil Terry Silver lave en debut i Cobra Kai og vil give noget økonomisk hjælp til Cobra Kai. Sæson 3 var allerede vidne til nogle glimt af venskab mellem Kreese og Silver. Traileren skildrer tilstedeværelsen af ​​Silver i serien, da Kreese ringede til ham for at få hjælp. Dette indikerer, at Kreese og hans Cobra vil blive hjulpet af Terry Silver.Læs også: Vil Owen Wilson vende tilbage som Lynet McQueen i Disney+-serien Cars On The Road?

Udgivelsesdato for Cobra Kai sæson 4

Netflix-showet Cobra Kai sæson 4 udkommer for fans den 31. december, fredag ​​i 2021. Trailerne har allerede afsløret mestrene i Miyagi do og Eagle Fang dojos, der træner deres elever til at kæmpe mod Cobra Kai for at tage tilbage dalen i All Valley-turnering.

Ligesom dens tidligere hitsæsoner formodes Cobra Kai sæson 4 også at være et superhit. Følg med og se din yndlingsserie Cobra Kai for at være vidne til årets største actionsekvens.