Chainsaw Man Kapitel 115 Manga-udgivelsesdato og rå-scanninger

Motorsavsmand er en af ​​de største igangværende mangaer og elsker kapitlerne i mangaserien. Dette er det 114. kapitel i mangaserien Chainsaw Man, og fans venter på det 115. kapitel. Fans har elsket det forrige kapitel af mangaen og venter nu på det næste og seneste kapitel af det. Men fans spekulerer på, hvornår det nye kapitel af mangaen udkommer og mange flere. Fortsæt med at læse for at vide mere om Chainsaw Man Chapter 115.

Chainsaw Man er en japansk mangaserie, og den er skrevet og illustreret af Tatsuki Fujimoto. Der er 12 bind i denne manga-serie, og det 13. bind er i gang. Efter at have læst kapitel 114, spekulerer fans nu på det næste kapitel af Chainsaw Man. Der er mange spørgsmål til fansen om, hvornår næste kapitel udkommer, hvornår det udkommer, og om der er nogle spoilere og råscanninger til kapitel 115. Hvis du vil vide noget om Chainsaw Man Chapter 115, så du er på det rigtige sted. Du kan nu læse de tidligere kapitler af Chainsaw Man-manga på Viz Media og Shonen Jump+.

  Motorsavsmand kapitel 115Motorsavsmand Kapitel 114 Recap

I det forrige kapitel af Chainsaw Man, som fans var vidne til, Denji og Asa, er i akvariet. Denji fortæller Asa, at Eternity Devil har overtaget akvariet, men Asa lyttede ikke til ham. De løber ud til Devil Hunter Club, og derinde havde Haruka, Seigi og Kobeni Higashiyamas bror kontrol over akvariet. Asa tænker grundigt over, om hun skal forvandle Denji til et våben, eller hun ville dræbe Haruka, som hun mener er motorsavsmand. De kan udnytte akvariets endeløse begrænsninger. Asa indser, at hun stadig har sin mors telefon, men hun knækker telefonen, før hun ringer, da telefonen falder, og den går i stykker. Asa og Denji skændes med hinanden, da hun fanger ham i at stjæle penge. Dette efterlod Asa i en deprimeret tilstand, hun har ingen til at trøste hende, og hendes tidligere tanker om at lave et våben til Chainsaw Man var det ikke længere.

Hvad bliver udgivelsesdatoen for Chainsaw Man Chapter 115?

Fans af Chainsaw Man manga var meget loyale, da de var fans siden 2018. Dens første del blev udgivet i shonen mangamagasinet Weekly Shonen Jump fra december 2018 til december 2020. I sin anden del blev den udgivet i Shonen Jump+ onlinemagasinet juli 2022. Chainsaw Man-mangaen har skiftet fra hver anden uge til ugentlig, og tilfældigt blev kapitlerne af Chainsaw Man udgivet. Så det er meget svært at sige, hvornår det næste kapitel udkommer. Men de er nu tilbage med en ugentlig udgivelse, og Chapter 115 of Chainsaw Man udkommer den 27. december 2022.

Hvornår udkommer Chainsaw Man Chapter 115?

Chainsaw Man kapitel 115 udkommer kl. 12:00 JST (Japan Standard Time). Udgivelsen af ​​Chainsaw Man Chapter 115 i de forskellige tidszoner er angivet nedenfor.

7:00 PST (Pacific Standard Time) 26. december 2022.

9:00 CST (Central Standard Time). 26. december 2022.

10:00 AM EST (Eastern Standard Time). 26. december 2022.

15:00 GMT (Greenwich Mean Time). 26. december 2022.

20:30 IST (indisk standardtid). 26. december 2022.

12:00 KST (koreansk standardtid). 27. december 2022.

Er der nogen rå scanninger til kapitel 115?

Lige nu er der ingen rå scanninger for Chainsaw Man Chapter 115, de rå scanninger udgives den 25. december 2022. For at kende spoilere af Chapter 115 venter vi en dag mere.

Hvad kan vi forvente af kapitel 115?

Det næste kapitel i mangaen vil fokusere på den falske motorsavsmand, og hvordan Asa finder ud af løsningen for at slippe af med ham. Yoshida er ikke den rigtige motorsavsmand, men det er også rigtigt, at han ligner Denji. Vi har endnu ikke mødtes med Justice Devil, så der er en mulighed for, at Justice Devil står bag alt.

Chainsaw Man følger historien om Denji, en ung mand, der laver en kontrakt, der smelter hans krop sammen med en hundelignende djævel ved navn Pochita, og han kan forvandle dele af sin krop til motorsave. Fans har elsket at læse mangaen fra Chainsaw Man, og efter at have læst det 114. kapitel af den, venter fans spændt på det næste kapitel i den. Den 27. december 2022 udkommer Chainsaw Man Chapter 115. Fans kan ikke vente med at se Asa og Denji i aktion igen. Du kan læse alle kapitlerne af Chainsaw Man på Viz Media og Shonen Jump+.