bryder Meghan Markle kongefamilien ved at bruge prins Harry som PATSY?

Introduktion

Dronning Elizabeth II nævnte det Prins Harry og hans kone Meghan Markle talte om at flytte til New Zealand, da de besøgte landet tilbage i 2018, over et år før parret nægtede at adlyde kongelige pligter og flyttede til USA.

Patsy Reddy , New Zealands generalguvernør nævnte i et interview med den forsamlede presse, at hun mener, at den britiske monark bør udføre sin pligt som statsoverhoved i NZ og uddybede de breve, hun med egne hænder skrev til dronning Elizabeth II.

67-årige Reddy vil træde tilbage fra sine pligter som generalguvernør og samt repræsentant for dronningen i New Zealand efter en tjeneste på 5 lange år. Hun var en advokat, der modtog titlen Dame for sine værker inden for kunst og forretning.Reddy nævnte, at hun aldrig betragtede det som en anmodning, der blev stillet formelt til vejledning, men mere som en diskussion, der arrangeres uformelt om forventningerne og fremtiden for hertugen og hertuginden af ​​Sussex. Hun nævnte, at parret var imponeret over tilgængeligheden udadtil og interaktionen med beboerne i New Zealand.

Hun huskede dengang, de var i Abel Tasman National Park. De gik sammen og snuppede en drink, og de nævnte, at de ville ønske, de kunne bo sådan et sted, og de spekulerede på, om det overhovedet var muligt. Som svar sagde Patsy Reddy, at det var fuldstændig muligt, da der er mange muligheder. Hun tilføjede, at de tænkte på, hvordan de kunne opdrage deres familie.

På den anden side afslørede mødet med parret, at de tænkte på de andre muligheder, som er uden for Storbritannien lige efter seks måneder efter deres ægteskab, og efter en vis periode flyttede de til USA.

I interviewet med Oprah Winfrey som blev udsendt og set over hele verden i dette pars hjem i Californien, tidligere i 2021, afslørede prins Harry og Meghan Markle, at de erklærede over for den kongelige familie, at de vil træde tilbage fra den kongelige stilling og bo i et land, der har Commonwealth-regler , som New Zealand eller Sydafrika. Patsy Reddy nævnte, at hun fulgte interviewet grundigt, men ikke havde til hensigt at kommentere den kongelige families virksomhed. 'Jeg synes, de er et yndigt par, og jeg beder til, at de får en fantastisk fremtid, uanset hvor de bor,' tilføjede Reddy.

Hun sagde, at hun regelmæssigt uddyber sine synspunkter om, hvad der foregår i New Zealand til dronningen, som nationens handlinger og reaktion under COVID-pandemien. Hun sagde, at mediet for interaktionen er lidt gammelt, med bogstaver.

Mange newzealændere mener, at landet skal være et uafhængigt demokratisk land, men Reddy nævnte, at hun mener, at dronningen fortsat skal være statsoverhoved, da planen virker og har en stærk forbindelse fra lang tid siden.