Brie Larson lukker ned for spekulationer om at blive FIRED fra The Marvels ved at poste intens træningsvideo

Introduktion

Træneren af Brie Larson giver hende ikke pause i ferien. I sit seneste indlæg viser Marvel-stjernen sin seneste træningstid. I slutningen af ​​videoen nærmer hun sig kameraet og viser resultaterne af hans træning ved at lukke hans dødelige mavemuskler.

Kaptajn Marvel stjernen Brie Larson har afsløret en video af hendes seneste træningsprogram i superheltestil, og den er ganske solid. Larson ses i videoen lave en træning på gulvet – især pushups – med den ekstra fleksibilitet, at hun har tunge kædeled dækket af sin krop. I en videotekst siger Larson 'Der er intet præcist slag som lyden af ​​kæder viklet rundt om din krop.' Der er ingen tvivl om, at Brie Larson vender tilbage til dette niveau af spænding for at forberede sig til hendes næste exit som Carol Danvers eller Captain Marvel, i den kommende Marvel Cinematic Universe-film ' The Marvels ’.

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Brie Larson (@brielarson)Vil Brie Larson snart sige farvel til kaptajn Marvel?

Captain Marvel 2 er i øjeblikket under udvikling i Storbritannien, så dette er hovedvinduet for hårdt arbejde, som Marvel-karakteren skal fortsætte med, for at få det eftertragtede heroiske look frem på skærmen. Nogle Marvel Studios (især Thor Odinson-skuespiller Chris Hemsworth ) har tidligere delt deres fitnessrutiner på deres sociale mediehåndtag på baggrund af en franchise og en fælles fanoplevelse. Selvom det tydeligvis er en måde for tørstige fans at se de store kroppe af deres yndlingsskuespillere eller -skuespillerinder fra Marvel Cinematic Universe, er disse intense træningsrutinevideoer også en rigtig og passende måde at drille alle fans om de skøre forhold og dedikation, der er nødvendige for at opnå den passende krop til alle de dårlige actionsekvenser.

Nu siger rygterne, der har luret i et stykke tid nu, at Captain Marvel snart er ude af billeder fra Marvel Cinematic Universe. Men hendes seneste træningsvideo fortæller os, at det ikke er tidspunktet, hun siger farvel til MCU. Dette er kun begyndelsen til, at hun brillerer med vores slemme kaptajn Marvels dragt.

The Marvels er meget forventet baseret på det faktum, at vi vil se Carol Danvers iført dragten af ​​Captain Marvel sammen med hendes team og andre magtfulde Marvel-heltinder på kosmisk niveau, der bærer navnet 'Marvel'. Gruppen vil byde velkommen til den nytilkomne, unge 'Ms. Marvel,' Kamala Khan ( Iman Vellani ), og såvel som Monica Rambeau fra WandaVision ( Teyonah Parris ) som fik en enorm evne til at forvandle sig selv til en anden version af Captain Marvel (også kendt som 'Photon') i tegneseriens univers.

Uanset hvilken situation disse tre Marvel-superheltinder vil befinde sig i, er det stadig et mysterium for alle fans. Rygtet siger, at skuespilleren Zawe Ashton spiller den mystiske skurk fra MCU, Kree General Ael-Dan og koreansk skuespiller Park Seo-Joon (Parasite), som muligvis spiller en anden Kree-kriger, Dar-Benn (bare et gæt). Den spændende del af rygtet om de mirakler, der ser ud til at pege på et større interstellart sammenstød, der også kan introducere andre ukendte racer fra Marvel-universet, såsom Shi'ar, med dybe forbindelser til andre universer som X-Men - der stadig venter i vingerne for deres introduktion til Marvel Cinematic Universe.