Brie Larson FIRING and REPLACATION som Captain Marvel BEKRÆFTET af Chris Hemsworth

Brie Larson har været populær i nyhederne, lige siden hun spillede rollen som Captain Marvel i filmen med titlen også Captain Marvel. Hun er blevet set i andre dele af Avengers-filmen, og hendes rolle er nu større end nogensinde, når hun allerede er der og deler detaljer og giver hints om den næste Captain Marvel-film.

Den næste del af Captain Marvel er titlen The Marvels . Nu er der en grund til, at det, som man kan gætte, er et holdnavn, og ja, der ville være et team-up i filmen for at besejre skurken. Det er bare, hvad vi kan sige og give mening ud af nu. Filmen The Marvels forventes at udkomme omkring den 17. februar i 2023. Så det er stadig tidligt nok til at få større detaljer om den.En ting, der har bekymret Brie Larsons fans, er, at hendes fremtid i Marvel Cinematic univers . Mens nogle tror, ​​at Brie Larson vil blive set i filmene indtil 2023-udgivelsen, The Marcels, og derefter vil Marvel Studios måske bare erstatte hende.

Nu Coming to Brie Larson denne major tog internettet, da Brie Larson ikke blev udtalt i Marvel-serien Hvad hvis…? som viser mange af stemmeskuespillerne, der har optrådt i selve Avengers End-spillet. Den eneste, der ikke var der, var Brie Larson Voice, og det studsede hendes fans om, hvorfor hun ikke var der.

Dette førte til muligheden for, at Brie Larson blev udskiftet i filmene, og snart vil hun ikke arbejde med Marvel Studios. Men disse rygter blev lukket af Brie Larson, da hun begyndte at give detaljer om filmen, og alle de websteder, der skrev om, at hun blev erstattet, fik et stort tilbageslag og blev dømt.

Lad os tale om Brie Larsons nuværende status som Captain Marvel i filmen The Marvels.

Cast

  • Brie Larsonsom Carol Danvers

Mens det rygtes, at Brie Larson allerede har optaget til filmen The Marvels, og mens nogle mener, at den stadig skal med i produktionen, og vi kan derefter høre flere detaljer om filmen. Men i øjeblikket kan Brie Larson ses træne og få muskler, og mange mennesker gættede på, at hun snart i 2022 kan begynde at skyde til The Marvels.

Du kan se videoen af ​​hendes træning her.

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Brie Larson (@brielarson)

Har Chris Hemsworth givet nogen detaljer om, at Brie bliver erstattet som kaptajn Marvel?

Skuespiller og producer Chris Hemsworth er kendt for sin rolle som tordenguden Thor i MCU og rygtes også at date Brie Larson, men det rygte blev opklaret for længe siden, og i øjeblikket har han ikke delt nogen detaljer om, at Brie Larson er blevet erstattet, eller om hun er ude af MCU.