Box Office: Fans TROR Matrix 4 floppede på grund af ERSTATNING af Laurence Fishburne som Morpheus

Introduktion

Neos rejse til Matrix-verdenen slutter med afslutningen på Matrix-sagaen. Den fjerde film Matrix-franchisen blev udgivet i december 2021. Navnet på den fjerde og sidste del af denne franchise er ' Matrix-opstandelsen .’ Alle franchises har opnået stor popularitet fra starten. Den fjerde del var ikke anderledes. Matrix Resurrections har bevist sig selv som en af ​​de mest fantastiske film i 2021.

Det er 18 år siden den tredje del af den første Matrix trilogi i 2003. Men efter at publikum så den 4. del, der blev udgivet for nylig, havde vi blandede anmeldelser i hænderne. Nogle siger, at den fjerde del kan sammenlignes tæt med Matrixen genindlæst fra den originale trilogi. Fans, der turnerede filmen i biograferne den 22. december sagde, at filmen var sjov og humoristisk. Når det er sagt, har kritikere og fans kritiseret instruktøren, Lana Wachowski . Der er også folk, der talte til støtte for direktøren.Hvem var der, og hvem var ikke i Matrix-filmen?

Rollen som hovedpersonen Neo gentages af ingen ringere end Keanu Reeves . Treenighedens treenighedsrolle gentages af Carrie-Anne Moss . Men denne gang kunne vi ikke se Laurence Fishburne gentager rollen som Morpheus. Til gengæld har vi kunnet se en ny version af Yahya Abdul-Mateen II . Desuden blev karakteren af ​​merovinger og niobe gentaget af Lambert Wilson og Jada Pinkett Smith . Men vi så også nogle nye skuespillere som Neil Patrick Harris , Priyanka Chopra Jonas , Jonathan Groff , Ellen Hollman , James McTeigue , og Jessica Henwick slutter sig til Matric-opstandelsen.

Hvad synes fansene om fraværet af Laurence Fishburne

Så når vi kommer til anmeldelser af fans, har denne film modtaget en del hård kritik fra fans og kritikere over hele kloden. Bortset fra det faktum, at plottet og filmens tekniske fremskridt har gjort meget skade på filmens popularitet, er én faktor mere fremtrædende end andre. Det er fraværet af kerneholdsmedlemmerne i den tidligere matrix-trup. Hvem er det? godt ... hvem andre end Laurence Fishburne? Guiden til matrixverdenen, der bød Neo velkommen på hans udfordrende rejse, manglede i denne film, der lavede et stort hul inde i plottet. Faktoren nostalgi spillede en stor rolle i denne sag. Den nye fyr, der kom tilbage med rollen som Morpheus, er Yahya Abdul-Mateen II. Nå ... han har gjort et godt stykke arbejde, som han blev instrueret, men i sammenligning med den tidligere Morpheus.

Der er ingen tvivl om, at vi ikke har andet valg end at blive orienteret og se, om Matrix Resurrection kan samle skalaen og kvaliteten af ​​Matrix-trilogien med samme layout-tone. Men for alle de fans, der troede, at filmen ville være i samme skønhedskategori som anden del af franchisen, er det på tide, at du laver store ændringer i vores forventninger.