Armie Hammer FIRED fra en mand fra U.N.C.L.E. efterfølger på ANKÆLDELSE for seksuelle overgreb og stofmisbrug

Introduktion

Det kommende år får en kickstart med nogle af de mest urealistiske historier om berømtheden i 2021. Gæt hvem? ja, Armie Hammer , skuespilleren af ​​' Kald mig ved dit navn ' og ' Det sociale netværk ,’ og efterfølgeren til olieselskabet i Hammer-familien, kom i søgelyset og kom ind i trenden efter at være blevet anklaget for kannibalisme. Nå... han er faktisk ikke en kannibal.

Selv efter det. nysgerrighederne kværner rundt i Armie Hammers personlige liv baseret på de beskyldninger, han fik fra sociale medier, uger senere. Med hensyn til denne hændelse forlod han to vigtige projekter. Ifølge rapporterne fra nogle pålidelige kilder fik vi at vide, at han ikke forlod projektet, snarere var han tvunget til at forlade det. Nu som tingene går, ved vi ikke, om hans arbejdsliv kan blive det samme som før.Beskyldninger mod ham og hvordan det kommer til at påvirke hans karriere

Beskeder, der ikke er verificeret, sprænges konstant over hele sociale medier. Klippene viser angiveligt Armie, der taler med adskillige kvinder i klar samtale, der viser hans lyster, mens han udtrykker sin fetich og sine seksuelle lyster til at drikke blod, skære lemmer og slavebinde sin sexpartner. Beskeden, som efter sigende er sendt af Armie selv, angiver tydeligt hans seksuelle fantasier. En kvinde, der tidligere var hammers eks, har nævnt, at han havde udtrykt sit ønske om at grille hendes ribben og spise det. En anden kvinde, som også var hans eks, rapporterede i interviewet, at han skar sit navn på hendes hud (for at være helt præcis på hendes bækken), som han sagde var 'kniv-legen', da de var i hans soveværelse. Under dækket af alle disse liderlige påstande, som er blevet en mediesensation, siger disse damer, at Hammers seksuelle lyster blot er røgslør. De fremsætter beskyldninger mod Armie for at manipulere dem, tvinge og misbruge dem følelsesmæssigt. På den anden side har Hammer ikke kommenteret på noget, der kan bekræfte disse anklager. Hans nære kreds har afvist alle anklager om overgreb.

I denne nuværende teknologiske tidsalder har nyhederne, som deles på sociale medier, en vis værdi i sig. Selvom Hammer afslår alle anklagerne mod ham, har anklagerne tilsyneladende nok gyldighed. Som følge heraf vil Hammer have en nedtur i sin karriere og arbejdsliv. Især skulle han optræde i den kommende film ' En mand fra U.N.C.L.E. ’ hvilket han ikke vil gøre mere.

Talsmanden for Armie Hammers juridiske team har nævnt over for journalisterne, at beskyldningerne mod Hammer er 'åbenbart usande.' Han udtalte også, at den seksuelle interaktion, han havde med sine partnere, var fuldstændig konsensus, og dette blev fuldstændig diskuteret, som de gik med til og den har deltaget gensidigt.

Hammer har nævnt i sin rapport, at beskyldningerne mod ham bare er usande og blev kategoriseret som noget grundløst. Han udbrød i sin udtalelse, at han ikke har tænkt sig at give sit svar på alle disse bullshit-påstande. Han nævnte også alle de påstande på sociale medier, der fremsættes mod ham, som blot falske onlineangreb.

Siden da er der ikke blevet indgivet en sag fra nogen af ​​de kvinder, der anklagede Hammer for alle disse forseelser.