Ant Man 3: Bill Murray LÆKEDE sit HEMMELIGE CAMEO i Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Introduktion

Bill Murray har afsløret, at han vil være en del af Ant-Man and the Wasp: Quantumania mandskab. Skuespiller Bill Murray er en af ​​de mest anerkendte skuespillere, der i øjeblikket er til stede i Hollywood, og har udført sin rolle i adskillige førsteklasses film som f.eks. Groundhog Day , Ghostbusters og Tabt i oversættelsen , og mange flere, der er udelukket. Vi kan i øjeblikket se ham i biograferne i ' Den franske udsendelse ' af Wes Anderson, og han har planer om at vende tilbage i sættet af Ghostbuster: Afterlife som er planlagt til at blive udgivet i biograferne senere i år.

Det er ikke første gang, at Bill Murray er trådt ind i franchisefilmens verden, men desværre gav resultatet af hans indsats ham ikke på en forventet måde. Han stødte eminent sammen med Lucy Liu ved sættet af filmen ' Charlies engle ,' og på grund af det blev han til sidst sortlistet fra efterfølgeren. Han har beklaget sig over at have involveret sig i garfield film og skrev kun under på den første del, da han troede, at forfatteren til udkastet var en af ​​Coen-brødrene. Uanset hvad, gjorde han sin rolle i begge Space Jam-film, og efter det udtalte han rollen som Baloo i filmen ' Junglebogen ” tilbage i 2016. Alle disse film blev blockbusters og box office hits. Men for at fortælle det faktum, har Murray aldrig prøvet noget som dette (superheltefilm). Men som tiden ændrer sig, ændrer denne kendsgerning sig også i overensstemmelse hermed.

Hvad sagde Bill Murray om sin involvering i Ant-Man and the Wasp: Quantumania?

Ifølge sit interview med Frankfurter Allgemeine, en tysk avis, afslørede Murray, at han deltager aktivt i en kommende Marvel-film. Selvom han ikke opgav nogen navne, henviste han til instruktørens tidligere film, Get In On, hvilket bekræftede, at filmen bliver Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Optagelserne til Ant-Man and the Wasp: Quantumania er i øjeblikket i gang. Filmen er planlagt til premiere den 28thjuli 2023. Vi vil være vidne til den første optræden af ​​Erobreren Kang (spillet af Jonathan Majors ) efter at være blevet drillet i det sidste afsnit af MCU-serien ' Loke .’ Indtil videre er den detaljerede beskrivelse af plottet ingen steder at finde, og vi kan ikke sige med sikkerhed, om skuespillerne fra de tidligere film som Judy Greer og Bobby Cannavale vil være tilbage ved denne lejlighed. Efter at have hørt nyheden om Murray, der slutter sig til rollebesætningen, kan vi male et nyt look til afhængighederne og plotudviklingen i den kommende tredje del af Ant-Man-franchisen.

Da Murray bekræfter sin engangs involvering i MCU, er hans chancer for en stor rolle i filmen eller franchisen små, og det kunne være en afslappet intro som f.eks. Matt Damon i Thor: Ragnarök . I betragtning af Kang Erobrerens involvering i plotudviklingen af ​​denne film, er Murray sandsynligvis en skuespiller fra et sted i historien, hvor helte eller skurke møder ham som i Bill og Teds film. Murray skabte sig et navn i den cameo, der glædede publikum i 2009 Zombieland, så det samme udseende som Ant-Man og Wasp-karakteren: Quantumania kunne have tæret på publikum.