Amber Heard LØJ for at dømme om FAKE ASSAULT-billeder, Johnny Depp har nu bevist det

Johnny Depp og Amber Heard kæmper er i gang, og deres sager tager en slående drejning, hver gang der bliver annonceret noget om deres sag. Parret blev gift mellem 2015 og 2017 efter at have været gift i 2 år med Aquaman-skuespillerinden Amber Heard søgte om skilsmisse, og hovedårsagen var vold i hjemmet.

Selvom hun aldrig accepterede og aldrig sagde, at det var pga Johnny Depp . Skuespillerinden hævdede, at i den periode, de var gift, blev hun konstant misbrugt af sin mand Johnny Depp. For at bevise dette havde hun sine billeder som bevis, der viste de tydelige mærker, at hun er blevet ramt af nogen.

Sagen er blevet som et træ på dette tidspunkt, hver gang den bliver rørt, kommer der noget ud af den.Amber hævdede, at hun havde to sorte øjne, en brækket næse og en brækket læbe i hænderne på Depp.

Skuespilleren Pirates of Caribbean er blevet anklaget for mange ting, og dette kommer ikke nyt for ham, fordi han altid er ude efter noget. Men denne gang hævdede han, at alt hvad Amber har fortalt til retten indtil videre ikke er absolut sandhed. Selvom der kan være chancer for, at hun spiller, men så vidt der er beviser, kan det også manipuleres ved hjælp af de nyeste teknologier.

Retten listede for nylig Johnny-ansøgningen om de billeder, der er blevet leveret til den, og retten sagde også, at selvom der kunne være chancer for, at billederne er redigeret, og det kommer som gode nyheder for Johnny Depp. Retten har fortalt, at Johnnys juridiske team kunne tjekke billederne og har også fået adgang til Amber Heard mobil.

Mens dette sker i den seneste tid. vi tager et kig på parret, hvorfor de er så meget efter hinanden. Årsagen er, at Johnny Depp er en kæmpe stjerne og har været i branchen mere end nogen anden, og folk elsker ham. Hovedårsagen til, at Amber Heard var sammen med ham på grund af hans charme og virkelig hvor succesfuld han er.

Selvom Johnny er blevet droppet fra adskillige projekter, og der kan være chancer for, at vi vil se ham mindre i filmene, skyldes det til dels dette.

Mens Amber har udtalt, at hun holder fast i sine ord, at hun ikke har givet retten de falske billeder og det hele.

Mens lækager tyder på, at Amber Heard også vil blive droppet fra sin rolle i flere film på grund af denne sag.

Johnny Depp har også anlagt en retssag mod Amber Heard på 50 millioner dollars, hvor han hævder, at de omdannede billeder og konstant bruger det som bevis i sagen af ​​hende.

Selvom der allerede er et andragende om at fjerne amber Heard fra Aquaman, men det er bare en lækage, da intet er helt muligt.

mens john Depp også er ret berørt af dette. Chancerne for, at Amber ikke lyver, er nul, men hun har været kendt for sin karakter.

Først i fremtiden vil vi vide, hvad sagen bringer mere.

Se denne video her!!!!!!!