Alec Baldwin SAMARBEJDEDE angiveligt IKKE med 'Rust'-filmoptagelsesundersøgelse

Alec Baldwin angiveligt har skudt nogen på kulisserne til hans næste film ' Rust ’. Ifølge besætningsmedlemmet, der var til stede på optagelserne, er man begyndt at protestere mod filmen og arbejdsforholdene og budgettet, filmen Rust er på et lavt budget, og derfor er der ikke taget højde for mange ting under optagelserne. Mens pistolen, der bruges til at skyde, skulle være tom og ikke være fyldt med patroner. Mens man tidligere også fortalte, at tingene ikke er ordentligt undersøgt på sættene.

Når det kommer til stykket, fortalte besætningsmedlemmer, der var tilstede der, at de flere gange har klaget over det, at forholdene ikke er ordentlige, og at der heller ikke er nogen sikkerhed under optagelser til farlige scener. Mens de også klagede over studiet over, at deres lønsedler ikke kom til tiden, og en besætning delte endda, at det ene besætningsmedlem blev bange for, at han var nødt til at sende besked til produktionshuset om de forhold, der var på settet.Optagelserne fandt sted nær Bonanza Creek Ranch nær Santa Fe, NM, mens stedet for det meste er øde sted, hvor optagelserne var i 21 dage, og da de nåede 12 dage, var alt kaos, og der skete så mange ting, dette har sat den mentale sundhed hos besætningsarbejdere ud i de værst mulige forhold nu. Mens Alec Balwin kunne ses tale i telefon på dette billede og tale med produktionshuset.

Mens produktionshuset accepterede, at de ikke vidste, hvordan så mange ting skete under optagelserne, og fortalte dem, at de var villige til at samarbejde og vil gøre alt muligt i deres hænder. De fortalte også, at de vil mental sundhed til dem, der har lidt på grund af det.

Det fortalte en officiel besætningsmand.

En kollega var så forskrækket over proppistolens fejlslag, at han sendte en sms til enhedens produktionschef. 'Vi har nu haft 3 utilsigtede udledninger. Dette er super usikkert,« ifølge en kopi af meddelelsen, som The Times har gennemgået.

Skuespillerne bliver prioriteret, og alle deres behov blev taget hånd om på kulisserne, men dette var ikke tilfældet for besætningen, da de havde håbet, at de ville bo et sted i nærheden af ​​sættet. Men da optagelserne begyndte, fik de at vide, at de skal rejse 50 miles på daglig basis for at nå frem til sættet. Besætningen var bekymret for, at efter at have arbejdet i næsten 12-13 timers dage og blevet trætte, kunne de komme ud for en ulykke på vejen.

Der er også en officiel undersøgelse under en proces om, at hvorfor så mange ting skete, eller var det motiv, der førte til, at disse ting skete på settet. 'Der er ingen ord til at formidle mit chok og sorg over den tragiske ulykke, der tog livet af Halyna Hutchins, en kone, mor og vores dybt beundrede kollega,' skrev Baldwin fredag ​​i en række tweets. Mens efterforskere ledet af distriktsadvokat Mary Carmack-Altwies mener, at hr. Baldwins telefon kan indeholde beviser, der er relevante for deres efterforskning

Mens efter disse ting skete, er produktionen indstillet for nu.