Adele udsætter ophold i Las Vegas på grund af COVID-19

Den berømte britiske sangerinde Adele har omlagt sit ophold i Las Vegas, som egentlig skulle finde sted den 21stjanuar i år. En kort video blev delt på hendes officielle Twitter-håndtag. Videoen blev udgivet den 20thjanuar, torsdag, dagen før forestillingen. Den britiske sangerinde meddelte med tårer i øjnene, at på grund af forsinkelserne i leveringen og de andre teammedlemmer, der er ramt af Corona-virussen, er al planlægning af showet også blevet forsinket, og showet er blevet afbrudt.

Den britiske sangerinde undskyldte og sagde, at hun er så ked af forsinkelsen i showet, men hendes show er ikke klar endnu. Hun tilføjede også, at de har prøvet alt, hvad de kunne for at sætte showet sammen i det givne tidsrum, og de har forsøgt at gøre det passende for hele publikum. Men desværre er de blevet totalt ødelagt af forsinkelserne i leveringen og pandemien. Over halvdelen af ​​hendes teammedlemmer er blevet testet positive med COVID-19, og de er stadig nede med det. derfor er det helt umuligt at lave forberedelserne til showet. 'Jeg kan ikke levere dig, hvad jeg skulle lige nu, og jeg er så ked af det. Jeg undskylder for at annoncere det i sidste øjeblik,” afsluttede hun.

Hun tilføjede sin forklaring, at hun og resten af ​​hendes teammedlemmer har arbejdet i 30 timer i træk for at ordne rodet, men de er løbet tør for både tid og muligheder. Mens hun holdt tårerne tilbage, fortsatte hun, at hun er ekstremt ked af det og også flov over aflysningen af ​​showet. 'Jeg er meget ked af det over for alle publikummer, der har rejst langt for at se mit show. Jeg er meget ked af.' Hun sluttede.

Adele gav hende bekræftelse på, at datoerne for showet vil blive rykket så hurtigt som muligt. I mellemtiden sagde hun, at hun vil arbejde på repræsentationen af ​​showet og tage det til det niveau, hvor det skulle være. Hun tilføjede, at hun er meget ked af forsinkelsen og alt, men showet er ikke lige klar til præsentation endnu.

Annonceringen af ​​den britiske sangerinde Adeles ophold i Las Vegas blev offentliggjort i november sidste år, og det blev erklæret, at hun vil lave et særligt ophold, som vil fortsætte i fire måneder. Showet får titlen ' Weekender med Adele .’ Stedet var sat til Colosseum Venue i Caesar Park Hotel. Showet var faktisk planlagt til at starte fra 21stjanuar i år og var planlagt til at blive videreført til den 16thapril i år, hver fredag ​​og lørdag.

Showet skulle indeholde sangene fra det nye album af den britiske sangerinde, 30. Dette var det mest ventede fjerde studiealbum, som er blevet udgivet for nylig. Efter albummet blev udgivet lykkedes det at sikre sin plads i Billboard 200 og blev sidste års bedst sælgende album (i overensstemmelse med rapporten fra Billboard).

TagsAdele