Adele og Simon Konecki grimme skilsmisse, som kostede hende 140 millioner dollars

Sidste måned, Adele havde vendt tilbage til branchen med sin nye sang i et fem år langt hul! Hendes sang, Easy on Me er blevet lanceret! Men hvor var hun i alle disse år? Det ligner hendes skilsmisse fra eksmand Simon Konecki har påvirket hende rigtig hårdt! Vores kilder siger, at hun skulle betale 140 millioner dollars til Konecki for at slippe ud af ægteskabet! Hold dig opdateret med os, for at vide alt om det, lige her!

Konecki og Adele: Relationship Timeline!

Konecki og Adele begyndte at date tilbage i år 2012! Rapporter siger, at de blev introduceret for hinanden af ​​en af ​​deres fælles ven Ed Sheeran! I samme år i 2012 blev Adele også set gravid. Kilder bekræftede, at Adele og Konecki havde budt velkommen til en meget sød søn den 19. oktober 2012 og har navngivet deres søn, Angelo!Efter at have datet i 6 år besluttede parret at binde deres bryllupsknude i året 2018. Men kort efter deres ægteskab skiftede tingene, og deres forhold blev bittert! Ægteskabet overlevede ikke engang i 2 år. De besluttede sig således for at skilles fra hinanden i 2019. Men denne skilsmisse var anderledes end de andre skilsmissesager derude! Rapporter siger, at Adele skulle betale i alt 140 millioner dollars til Konecki for at komme fri fra ægteskabet! Det ser ud til, at parret ikke engang lavede en ægtepagt, før de besluttede at gifte sig med hinanden!

Det store beløb til skilsmisse!

Adele og Simon er begge økonomisk sunde! Ikke at forglemme, at Adele er en popstjerne helt sikkert ejer en god mængde ejendom og royalties. Parret ønskede oprindeligt at tage en normal skilsmisse, men det viste sig, at skilsmissen ikke var rigtig omkostningseffektiv for Adele! Der var ingen ægtepagt, og Adele måtte derfor betale i alt 140 millioner pund. Parret havde også delt en masse ejendom sammen! På grund af deres adskillelse er noget af Adeles ejendom også blevet overført til hans eksmand Simon! På trods af deres bitre afslutning har begge besluttet at have fælles forældremyndighed over deres søn, Angelo! Begge ønsker bestemt ikke, at deres søn skal lide under deres skilsmisse!

Adeles nye album er på hendes eksmand!

Efter 5 år er Adele trådt tilbage i branchen med sin helt nye sang, Easy On Me! I et eksklusivt interview har Adele åbenlyst sagt, at hendes nye sang er baseret på alt, hvad hun har gennemgået! Det var nok til, at vi kunne gætte på, at sangerinden bestemt har angivet linjen for sin eksmand. Hun har været igennem en masse 'indre uro' i alle disse år! Teksterne til hendes nye sang taler helt sikkert om hendes indre smerte og traumer.

Rapporter siger, at beslutningen om skilsmisse var virkelig svært for Adele. Hun havde været knust og traumatiseret over hele dette skilsmissespørgsmål. Begge, Adele og Simon, havde prøvet meget på deres respektive måder for at få deres forhold til at fungere, men det ser ud til, at deres adskillelse skulle finde sted! For flere sådanne seneste opdateringer og nyheder om nylige og populære berømthedssladdere, hold kontakten med os!