Adele, der er utro mod Simon Konecki med Rich Paul, er grunden til, at deres SKILSmisse kostede hende 140 millioner pund

Adele og Simon Konecki gik fra hinanden

Adele har generelt holdt sit personlige liv ude af offentligheden. Fans blev overraskede over at høre sidste år, at divaen havde skilt sig fra sin hovedægtefælle. Simon Konecki , 46, efter kun 11 måneders ægteskab.' Adele og hendes partner er gået fra hinanden,« meddelte stjernens repræsentant dengang. De er hengivne til kærligt at være forældre til deres søn sammen. Adele, 32, og Simon, som har en syv-årig søn ved navn Angelo, mentes oprindeligt at have giftet sig i 2016, men det blev senere afsløret, at de giftede sig i 2018.

Skilsmisseforlig på £140 millioner

Adele og hendes tre-årige mand, Simon Konecki, afsluttede deres skilsmisse på 144 millioner pund i januar, hvor retssagen afsluttedes i marts. Ifølge rapporter har en dommer givet ' En som dig ” sangerens bøn om at holde skilsmissesagerne privat. Adele siges at have anmodet om, at skilsmisseforliget ikke blev offentliggjort. Det betyder, at »finansielle, salgs- eller andre fortrolige forretningsoplysninger vil blive holdt private, og de, der har brug for adgang til dem, vil næsten helt sikkert blive forpligtet til at underskrive en tavshedspligt. Ifølge rapporter havde parret ikke en ægtepagt og kunne dele deres formue på 180 millioner dollars (144 millioner pund) i halve. Adele siges tidligere at have tilbudt Simon, der bor i Storbritannien, et hus tæt på hendes £6,9 millioner Beverly Hills palæ.Adele åbner op om sit hemmelige forhold efter skilsmisse

Ifølge denne kilde er forliget hovedsageligt forblevet stille, idet blot manglen på en ægtepagt blev afsløret af LA-domstolen - for at beskytte hendes enorme rigdomme. Dommeren beordrede, at 'finansielle, salgs- eller andre fortrolige forretningsoplysninger' om sagen skal holdes private, og at alle involverede parter underskriver en hemmeligholdelsesaftale. Sangerinden ansøgte om skilsmisse med henvisning til uforenelige uoverensstemmelser og bad om fælles forældremyndighed over deres søn, som de fortsat er forældre til.

En talsmand for kunstneren bekræftede deres splittelse i en erklæring fra januar 2019 og sagde: 'Adele og hendes kæreste er gået fra hinanden. De er hengivne til kærligt at være forældre til deres søn sammen. De har efterspurgt privatliv, som de har gjort tidligere. Der vil ikke være flere bemærkninger.” Det er uklart, hvor meget af Adeles rigdomme hun mistede i diskussionerne, men de to siges at være venlige, hvor Adele købte en LA-ejendom på 10 millioner dollars tæt på sin eksmand. Musiksensationen er for nylig begyndt at date den amerikanske sportsagent Rich Paul, og de ser ud til at være lige så forelskede som altid!

Hvorfor følte Adele sig forpligtet til at kompensere sin eksmand?

Ifølge The Sun i Storbritannien underskrev parret ikke en ægtepagt inden de giftede sig, derfor ville Simon have fået halvdelen af ​​Adeles rigdomme. De nærmere omstændigheder ved skilsmissen blev holdt skjult af en dommer i en skilsmissedomstol i Los Angeles. Ifølge Sun har en dommer beordret, at 'finansielle, salgsmæssige eller andre proprietære forretningsoplysninger' skal holdes skjult, og at selv advokaterne skal underskrive en tavshedspligt.

Adele er værd at anslå 2 millioner, ifølge People, med meget af hendes formue samlet under hendes ægteskab med Simon. Med andre ord, hvis der ikke er nogen ægtepagt, er alt hvad Adele tjener gennem deres ægteskab teknisk set også halvdelen af ​​hendes mands.